iPhone Xr reparatie Breda

Je bent op deze pagina omdat je een iPhone Xr reparatie nodig hebt. Ben je benieuwd wat het gaat kosten? Kijk dan snel naar de prijzen van de meest voorkomende iPhone Xr reparaties. Weet jij niet precies welke reparatie je nodig hebt? Op deze pagina staat ook een uitleg video met meer informatie over de problemen die kunnen optreden. Uiteraard kun je ook altijd contact opnemen met onze klantenservice met al je vragen over het repareren van je iPhone Xr.

Alle
prijzen zijn inclusief de montage en garantieWelke iPhone Xr reparatie heb je nodig?

Video afspelen over iPhone reparatie breda

Wat zijn de verschillende iPhone schermen

Video afspelen over Telefoon maken breda

iPhone Xr repareren Breda

De iPhone Xr is in 2018 uitgebracht als opvolger van de iPhone 8. Er zijn in bepaalde specificaties concessies gedaan om deze telefoon te kunnen ontwikkelen, maar er is veel voor in de plaats gekomen. De telefoongame-liefhebber kan z’n hart op met de iPhone Xr.

Het is een snelle telefoon en een perfecte instapmodel voor de iPhone liefhebber.

Welke kleur heb jij? De bijzonder felle kleuren van de iPhone Xr vallen op. Als jij iemand was die snel je telefoon kwijtraakte, is dat met deze telefoon niet meer het geval. De zuinigheid van deze telefoon is ook een flinke verbetering ten opzichte van de iPhone 8. En een voordeel: een reparatie aan deze telefoon is geen weggegooid geld. Apple laat de iPhone Xr nog wel een aantal jaren meedraaien op de iOS updates zodat je er nog lang van kan genieten. Natuurlijk ga je gewoon zuinig met je iPhone Xr om zodat je er lekker lang plezier van kunt hebben, maar ongelukjes zitten in de kleinste hoekjes. En ongelukjes komen nooit goed uit! Gelukkig is GSM Reparatie Plaza in Breda elke dag geopend.

Wat zijn de verschillende iPhone xr scherm reparatie

De monteurs bij GSM Reparatie Plaza in Breda zijn allemaal experts die door Apple gecertificeerd zijn. Hiermee ben jij gegarandeerd van een service die erkend is door Apple en met de kwaliteit zoals je van Apple gewend bent. Onze monteurs vinden kwaliteit ontzettend belangrijk en daarom mag je jouw toestel toevertrouwen aan de zorgvuldigheid van de experts.

Wanneer je bij ons bent voor schermreparatie, kun je kiezen uit drie verschillende soorten schermen:

  • Huismerkscherm – Een iets goedkoper scherm maar wel van A kwaliteit
  • Refurbished scherm – Een scherm van originele onderdelen en kwaliteit
  • Origineel Apple scherm – Een scherm geleverd door Apple direct naar ons. Je behoudt je garantie bij Apple

Op deze manier kies je een reparatie die past bij jouw budget, maar ook bij de kwaliteit waar je zelf voor kiest.

Hoe lang duurt een iPhone xr reparatie

Wat kan ik het beste kiezen?

Weet je niet goed welke keuze je moet maken? Onze monteurs zijn experts in hun vak, en weten precies de juiste vragen aan je te stellen om te achterhalen wat je nodig hebt. Ook stellen ze vragen over de oorzaak van de schermbreuk om zeker te weten of er niet een achterliggend probleem is. Zodra de monteurs weten wat er aan de hand is, zorgen ze ervoor dat alle items paraat liggen wanneer de reparatie gepland staat. Zo kunnen ze adequaat en met alle zorgvuldigheid aan de slag met jouw telefoon.

Hoe lang duurt een reparatie?

Schermreparaties bij GSM Reparatie Plaza zijn vaak binnen 20 minuten gedaan. Je hoeft dus niet lang te wachten. De monteurs zijn tevreden wanneer jij dat ook bent. Voor je het weet ga je de deur uit met een gerepareerde telefoon. In sommige gevallen duurt de reparatie langer. Dit wordt altijd goed gecommuniceerd voordat we starten aan de iPhone XR reparatie

iPhone Xr maken in breda

Met de fantastische Super Retina Oled scherm is het een lust voor het oog om de mooiste video’s en foto’s te maken met de iPhone XR. Apple heeft een tal aan verbeteringen uitgevoerd ten opzichte van voorgaande modellen om de iPhone XR tot een succes te maken. Ondanks al deze successen heeft de iPhone jammer genoeg zijn mankementen en problemen. Zo zijn problemen met het opladen, de accuduur, de bluetooth verbinding en wifiverbinding een van de meeste voorkomende problemen van iPhone XR. Ook is de iPhone behuizing geen onbekende voor breekbaarheid en komen veel gebruikers langs met dergelijke klachten. Al deze problemen zijn niet onbekend voor Reparatie Plaza in Breda. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de reparatie wordt de iPhone XR in een mum van tijd gerepareerd. Een beeldscherm reparatie kan al in 20 minuten gedaan worden.

GSM Reparatie Plaza Breda

Welkom bij GSM Reparatie Plaza. Een walhalla voor telefoon reparatie van alle smartphones, maar een specialist als het gaat om de Apple iPhone. Hier zijn al uw angsten en zorgen met betrekking tot uw smartphone welkom en doen wij er alles aan om deze in een mum van tijd van u weg te nemen. Wij garanderen dat de reparatie snel en soepel zal verlopen.

Sinds 2016 kunt u aan de Ginnekenstraat 77 te Breda de warme welkom hal betreden, plaatst nemen en een kop koffie nuttigen, terwijl uw smartphone wordt verholpen van elk kwaaltje. Met ons beleid van transparantie kunt u ter plekke meekijken met onze gecertificeerde monteurs  hoe uw smartphone wordt gerepareerd. Mochten we niet in staat zijn om op de desbetreffende dag uw probleem op te lossen. Geen probleem. We hebben een aan-huis service en een haal en breng service. Geheel gratis! Zo hoeft u de deur niet uit.

Al meer dan duizenden tevreden klanten zijn u voor geweest en hebben mogen ervaren hoe hun smartphones in een mum van tijd gerepareerd werden. Onze vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat u altijd duidelijk en helder wordt ingelicht over onze procedures en nemen wij u graag mee in het proces. Zo laten wij bijvoorbeeld de keuze tussen huismerk en originele onderdelen volledig aan u en bieden wij altijd garantie aan onze klanten. En dan heb ik het nog niet eens gehad over het feit dat wij een Post NL punt hebben en dat u bij ons voor de deur kunt parkeren. Onze winkel vind u in de mooie wijk Ginneken, waarbij u dicht bij het centrum zit, maar niet te maken zult hebben met enorme drukke winkelstraten.

Dus twijfel niet en kom langs bij GSM Reparatie Plaza in Breda! Dan maken wij uw smartphone zo goed als nieuw!

Contact via WhatsApp