iPhone 13 mini reparatie prijzen

In de zoektocht naar een iPhone 13 mini reparatie in Breda heb je ons gevonden. Gelukkig maar! Want wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met iPhone reparaties. Hieronder zie je een overzicht van de prijzen. Je kunt dagelijks bij ons langs komen of online een afspraak maken om nog sneller geholpen te worden. Weet jij niet wat voor iPhone 13 mini reparatie je nodig hebt of is het niet duidelijk voor je wat er kapot is? Onderaan de pagina is een uitleg video met meer info. Staat je reparatie er niet bij neem dan contact op met de klantenservice om een prijsopgaaf te ontvangen. Welke iPhone 13 mini reparatie heb je nodig?

Video afspelen over iPhone reparatie breda

Wat zijn de verschillende iPhone schermen

Video afspelen over Telefoon maken breda

iPhone 13 mini repareren Breda

Het mini model van de iPhone 13 serie is een fijne en compacte telefoon. Omdat deze toestellen een stuk kleiner zijn merken we dat er minder vraag is naar een iPhone 13 mini reparatie in onze winkel in Breda. Toch kan het voorkomen dat jij een reparatie nodig hebt voor dit model. Denk bijvoorbeeld aan een batterij die niet meer goed is. Bij reparatie Plaza vervangen wij je batterij van je iPhone 13 mini binnen 20 minuten. Zo kun je weer snel genieten van de lange levensduur die deze telefoon met zich meebrengt. Wanneer wij je iPhone 13 mini repareren staan wij borg voor een uitstekende service en garantie.

iPhone 13 mini scherm vervangen

Heb jij een iPhone 13 mini scherm reparatie nodig in Breda? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt bij ons kiezen voor een huismerk scherm of een origineel Apple scherm. Door onze nauwe samenwerking met Apple hebben wij een unieke positie met het vervangen van je iPhone 13 mini scherm. Bij ons kun je er namelijk voor kiezen om je garantie bij Apple te behouden. Wel zo fijn met dit onlangs uitgekomen toestel. Je krijgt standaard 1 jaar garantie bij Apple. Na een scherm reparatie ontvang je van ons nog eens een jaar garantie op het scherm. Hou er wel rekening mee dat een barst niet onder de garantie valt. Wil jij voorkomen dat je een tweede keer een scherm reparatie nodig hebt voor je iPhone 13 mini? Maak dan na afloop gebruik van de korting die je krijgt in onze winkel in Breda op alle hoesjes. Zo bescherm jij je iPhone en is de kans klein dat je iPhone 13 mini scherm stuk gaat. 

iPhone 13 mini achterkant vervangen

Ondanks het kleinere formaat is de achterkant van je iPhone 13 mini ook net als de andere modellen ook van glas. Het design is prachtig, maar het maakt je telefoon wel kwetsbaar. Zo kan het voorkomen dat je achterglas van je iPhone 13 kapot gaat bij een val of stoot. Wil jij je achterkant van je iPhone 13 mini vervangen, dan kan dit bij ons door gebruik te maken van de laser service. Hierdoor hoef jij niet je complete behuizing te vervangen. Met een speciale laser machine snijden wij de achterkant los van je behuizing. Dit precisie werk zorgt er voor dat we veilig en zonder verdere schade je iPhone 13 achterglas vervangen. 

Contact via WhatsApp