iPhone 15 reparatie Breda

Is jouw iPhone 15 stuk en ben je op zoek naar een reparatie in Breda? Dan kun je terecht bij de experts van Gsm Plaza. Ons team van ervaren monteurs repareert je iPhone 15 al binnen 30 minuten. We maken gebruik van originele Apple onderdelen. Hierdoor behoud je dezelfde kwaliteit in je iPhone 15 als voor de reparatie. Of je nou een kapot scherm hebt, kapotte achterkant, of een iPhone 15 die niet oplaad, wij lossen alles direct voor je op. Hieronder tref je een overzicht van de meest voorkomende iPhone 15 reparaties. Heb je nog vragen over het laten maken van je iPhone 15 in Breda? Neem contact op met onze klantenservice.

Apple iPhone 15 reparatie prijzen

Apple iPhone 15

*Prijzen zijn inclusief montage en garantie
499 Scherm reparatie
  •  
Origineel

Iphone 15 abonnement

Ben jij op zoek naar een iPhone 15 icm een abonnement? Kom dan bij ons langs in de winkel. Voor nu hebben we nog genoeg op voorraad, maar wees er snel bij want op=op. Net als bij de vorige iPhone’ s zal er zodra ze op zijn een lange wachttijd zijn. Wees daarom een van de eerste en sluit je abonnement met iPhone 15 bij ons af in Breda.

Apple iPhone 15 abonnement 

Apple iPhone 15 kopen

Wil jij een Apple iPhone 15 los kopen, dan kun je bij ons terecht.
Neem contact op met onze klantenservice of kom langs in de winkel

Adres: Ginnekenweg 77 Breda

 

iPhone 15 scherm repareren

Laat vandaag nog jouw iPhone 15 scherm repareren in Breda. Originele Apple onderdelen waar 1 jaar garantie op zit. Goedkope iphone 15 reparatie breda.

Contact via WhatsApp