iPhone 13 reparatie prijzen

Wil jij een iPhone 13 reparatie in Breda laten uitvoeren? Hieronder tref je een prijslijst van de meest voorkomende reparaties. Je kunt dagelijks bij ons langs komen of online een afspraak maken om nog sneller geholpen te worden. Weet jij niet wat voor iPhone 13  reparatie je nodig hebt? Onderaan de pagina kun je de video bekijken met meer uitleg. Weet je het nog steeds niet, neem dan contact op met de klantenservice om een prijsopgaaf te ontvangen. Dit kan via whatsdapp, telefonisch, of via de chat.Welke iPhone 13 reparatie heb je nodig?

Video afspelen over iPhone reparatie breda

Wat zijn de verschillende iPhone schermen

Video afspelen over Telefoon maken breda

iPhone 13 reparatie Breda

Je kunt elke dag langskomen voor een iPhone 13 reparatie in Breda. Onze telefoonwinkel is 7 dagen per week geopend. Of je nou een scherm reparatie nodig hebt voor je iPhone 13 of het vervangen van je accu, bij ons sta je binnen 20 minuten weer buiten. Wij bieden in onze telefoonwinkel in Breda de beste service en garantie. Je kunt je op de reparatie wachten en genieten van een heerlijk kopje koffie of thee. Omdat onze reparateurs werken achter een glazen muur kun jij live meekijken met de reparatie van je iPhone 13. 

iPhone 13 achterkant reparatie

Heb je een iPhone 13 met kapotte achterkant, ook dan ben je aan het juiste adres. Het achterglas van de iPhone 13 is niet te vervangen zonder gespecialiseerde apparatuur. Daarom wordt deze optie vaak niet aangeboden in andere telefoonwinkels in Breda. Het alternatief is de gehele behuizing vervangen. Dit kost echter honderden euro’s meer. Omdat wij gebruik maken van een lasermachine hoeft niet je gehele behuizing te vervangen worden. Dit scheelt je bij een kapotte achterglas van de iPhone 13 meer dan 300 euro!  Onze reparateurs kunnen je in de telefoonwinkel in Breda advies geven wat voor jou de beste optie is. 

iPhone 13 scherm reparatie

Heb jij een iPhone 13 scherm reparatie nodig dan ben je niet de enige. Wij krijgen wekelijks klanten in onze winkel die het scherm van hun iPhone 13 willen vervangen. Het is immers een van de kwetsbaarste onderdelen van je iPhone. Wij bieden naast een huismerk scherm ook de optie van een Origineel Apple scherm in samenwerking met Apple. Als een van de weinigen in Nederland kunnen wij je iPhone 13 scherm repareren met behoudt van garantie. We loggen je reparatie bij Apple waardoor je garantie blijft gelden bij Apple. Is garantie behoudt niet belangrijk voor je, dan kun je er voor kiezen om een iPhone 13 scherm reparatie te nemen met een huismerk scherm. Vraag in de winkel wat het beste bij je past. 

Contact via WhatsApp