iPhone 13 pro reparatie Breda

Wil jij je iPhone 13 pro reparatie in Breda laten uitvoeren? Hieronder vind je een overzicht van de prijzen voor de meest voorkomende iPhone 13 pro reparaties. Je kunt dagelijks bij ons langs komen of online een afspraak maken om nog sneller geholpen te worden. Weet jij niet wat voor iPhone 13 pro  reparatie je nodig hebt? Onderaan de pagina kun je de video bekijken met meer uitleg. Staat je reparatie er niet bij neem dan contact op met de klantenservice om een prijsopgaaf te ontvangen. Welke iPhone 13 pro reparatie heb je nodig?

Video afspelen over iPhone reparatie breda

Wat zijn de verschillende iPhone schermen

Video afspelen over Telefoon maken breda

iPhone 13 pro reparatie Breda

Hier ben je dan. Je zoekt een iPhone 13 pro reparatie in Breda en bent bij ons terecht gekomen. Dat is niet zomaar. Vele mensen gingen je voor en vertrouwen op de expertise van onze reparateurs om hun iPhone reparatie te verrichten. Omdat de iPhone 13 pro een luxere versie is van de standaard 13 zijn ook de onderdelen duurder. Toch proberen we bij reparatie plaza een iPhone reparatie betaalbare te maken. Een ding is zeker. Het is altijd een stuk goedkoper dan een nieuwe kopen. Mocht het zo zijn dat je toestel zo veel schade heeft dat de reparatiekosten bijna even duur zijn als een nieuwe, dan hebben wij een alternatief. In plaats van je iPhone 13 pro reparatie uit te voeren kunnen we deze van je overnemen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Ook bieden we je een nieuwe aan. Als laatste helpen we je met het overzetten van al je gegevens. Ook als je telefoon niet meer aan gaat. Zo loop je alsnog dezelfde dag met een splinternieuw toestel, met gegevensbehoud, en zonder je iPhone 13 pro te repareren!

iPhone 13 pro scherm reparatie Breda

Een scherm reparatie duurt niet lang. Onze experts in de telefoonwinkel in Breda voeren een iPhone 13 pro reparatie uit binnen 30 minuten. Omdat wij een erkende reparateur zijn en een samenwerking hebben met Apple, bieden wij het volgende. Een iPhone 13 pro scherm reparatie in Breda met behoudt van je garantie bij Apple! Wel zo handig als je telefoon nog in de garantie zit. Is je telefoon al uit de garantie dan kun je er voor kiezen om een huismerk scherm reparatie te nemen. Zo bespaar je toch nog wat geld. 

Achterkant iPhone 13 pro vervangen

Als je achterglas van je iPhone 13 pro kapot is dan wil je deze snel gefixt hebben. Je zou denken dat het functioneel niet veel uitmaakt voor je telefoon en het vervangen van je iPhone 13 pro achterkant alleen voor de cosmetische staat is. Toch is dat niet zo. Wanneer je achterkant kapot is dan is je telefoon veel kwetsbaarder voor grotere problemen. Denk bijvoorbeeld aan vocht dat je telefoon binnen kan komen. Wanneer dit gebeurt dan heb je wellicht meer problemen dan alleen een kapotte iPhone 13 pro achterkant. Het voordeel bij GSM Plaza Breda is dat we een speciale lasermachine gebruiken om je achterglas los te halen. Deze reparatie heeft iets meer werk nodig. Het vervangen van je iPhone 13 pro achterkant duurt gemiddeld 2 uur. 

Contact via WhatsApp