iPhone 12 Pro reparatie prijzen

Wil jij een iPhone 12 pro reparatie in Breda laten uitvoeren? Hieronder tref je een overzicht van de prijzen aan. Je kunt dagelijks bij ons langs komen of online een afspraak maken om nog sneller geholpen te worden. Weet jij niet wat voor iPhone 12 pro reparatie je nodig hebt? Onderaan de pagina kun je een video bekijken met meer uitleg. Staat je reparatie er niet bij neem dan contact op met de klantenservice om een prijsopgaaf te ontvangen.
Al onze prijzen zijn inclusief montage en garantie.Geen verborgen kosten!Welke iPhone 12 pro reparatie heb je nodig?

Video afspelen over iPhone reparatie breda

Wat zijn de verschillende iPhone schermen

Video afspelen over Telefoon maken breda

Hoe werkt een iPhone 12 pro reparatie Breda

Je iPhone 12 pro reparatie in Breda duurt vaak niet lang. Je meldt je reparatie online en maakt een afspraak. Je kunt een iPhone 12 pro reparatie ook telefonisch doorgeven. Op het afgesproken tijdstip kom je langs. Maar voordat jij langs komt zijn wij al voor je aan het werk. Wij zorgen er voor dat de juiste onderdelen op voorraad zijn en er wordt vaak al wat voorwerk verricht. Zo hoef jij niet lang te wachten op je iPhone 12 pro reparatie. Bij aankomst in onze telefoonwinkel in Breda onderzoeken we het toestel om er zeker van te zijn dat het reparatie verzoek ook tot de gewenste oplossing leidt. Soms lijkt het bijvoorbeeld alsof je een iPhone 12 pro batterij moet vervangen omdat deze niet meer goed laadt. Maar het kan zomaar zijn dat het aan je usb poort ligt. Als de reparatie is uitgevoerd bekijken we samen het resultaat en leggen we je de garantie uit. Zo ben jij snel maar ook met een goed gevoel geholpen!

Hoe lang duurt een iPhone 12 pro scherm reparatie

De meeste iPhone 12 reparaties duren niet langer dan een half uur. Je kunt denken aan een scherm reparatie van je iPhone 12 pro of het vervangen van de batterij. Soms hebben we langer de tijd nodig. Bijvoorbeeld met het vervangen van de achterkant of met een complexe moederbord reparatie. Bij een moederbord reparatie is het heel belangrijk dat de tijd wordt genomen voor het onderzoek. Dit doet de moederbord expert in een stille en veilige ruimte. Het analyseren van het probleem is in dit geval het halve werk. Daarna wordt de reparatie uitgevoerd. De meeste mensen die bij ons langs komen hebben een iPhone 12 pro scherm reparatie nodig. Dit is toch het meest kwetsbare onderdeel van de telefoon. Bij een kleine val kan je scherm al een barst krijgen. Gelukkig hebben wij onze workflow zo opgezet dat we het voorbereidende werk al hebben gedaan wanneer jij aankomt in onze telefoonwinkel. We adviseren daarom altijd om voor een iPhone 12 pro scherm reparatie een afspraak te maken. Wanneer je de telefoon afgeeft kun je onder het genot van een kopje koffie meekijken met de reparatie. Binnen 20 minuten is je toestel weer als nieuw!

Kunnen jullie mijn iPhone 12 pro achterkant vervangen

In veel telefoonwinkels is het niet mogelijk om je achterkant van je iPhone 12 pro los te vervangen. Je krijgt dan vaak de optie om je complete behuizing te laten vervangen. Het nadeel is dat dit enorm veel kost. Meestal 4x zo veel als een vervanging van enkel je achterglas. Om deze reparatie uit te kunnen voeren heb je een speciale lasermachine nodig. Gelukkig hebben wij die! Deze laser machine kan naast foto’ s en letters graveren op je telefoon, ook de achterkant los laseren van je behuizing. Als dit is gebeurd dan gaat de reparateur aan de slag om in verschillende stappen je iPhone 12 pro achterkant te vervangen. Als laatste monteren we een nieuwe achterkant en heb jij weer een schitterend toestel. Deze optie wordt vaak gekozen als de behuizing er nog goed uitziet. Is je behuizing kapot of gebogen dan is het handiger om de complete behuizing te vernieuwen. Maar als je behuizing nog intact is dan kun je beter alleen je iPhone 12 pro achterkant vervangen in breda.

Antwoorden over je iPhone 12 reparatie in Breda

Kunnen jullie mijn 12 Pro repareren?
Als jij eigenaar bent van een iPhone 12 Pro, heb je de beste telefoon die Apple ooit heeft gemaakt, volgens hun eigen woorden. Dat dit de beste telefoon is, zie je terug in de extra’s die in de iPhone 12 Pro zitten. Het werkgeheugen van de iPhone 12 Pro is groter dan in de andere versie en ook is de camera van de iPhone 12 Pro uitgerust met een zoom camera en andere functies. De behuizing van de iPhone 12 Pro is van roestvrijstaal.
Met al deze luxe komt natuurlijk ook de prijs, want het is de duurste versie en een waardevol bezit. Helaas heb je soms pech en valt je telefoon bijvoorbeeld tijdens het stappen of als je net bezig bent met je work-out. Het komt in ieder geval nooit goed uit. Dan wil je dus snel een oplossing en een Pro service. GSM Reparatie Plaza Breda is al ruim 10 jaar dé plek waar oplossingen geboden worden door professionals die met jou meedenken.

 

Kwetsbaarheid iPhone 12 Pro
Met het uitbrengen van de iPhone 12 Pro zijn er veel luxe aanvullingen bijgekomen. Je zou bijna vergeten dat zo een exclusief product soms kapot kan gaan. Gelukkig kunnen wij altijd een helpende hand bieden bij GSM Reparatie Plaza in Breda. Want of je scherm kapot is of de roestvrijstalen behuizing, wij hebben altijd een oplossing. Ook als je camera of achterkant stuk is, hebben wij een oplossing die vele malen goedkoper is dan een nieuw toestel. Met elk probleem die je hebt met jouw iPhone 12 Pro kun je bij ons terecht. Na een bezoek aan onze winkel, doet jouw toestel het weer zoals het hoort zodat je er weer volop van kan genieten.

 

Wat bieden jullie?
Als je een iPhone 12 Pro koopt, doe je dit omdat kwaliteit en prestatie voorop staan. Zo denken wij ook over onze service die wij aanbieden. Daarom zijn al onze monteurs gecertificeerd om Apple producten te repareren. Zo weet je zeker dat diegene die aan je telefoon sluutelt precies weet wat hij/zij doet. We zijn  7 dagen in de week open om je reparatie uit te voeren.

Om dingen eenvoudig te houden kun je in twee korte stappen een afspraak maken voor het herstellen van je iPhone 12 Pro. Mocht je er niet uitkomen om een afspraak te maken of heb je twijfels wat te laten herstellen? Dan kun je ons ook telefonisch bereiken of via de chat zodat we je hierbij kunnen assisteren. Uiteraard kun je ook gewoon nog binnen lopen wanneer het uit komt. 

 

Hoe werkt een afspraak?
Als je een afspraak hebt gemaakt kun je op de afgesproken tijd bij ons terecht in Breda. De meeste scherm reparaties duren niet langer dan 20 minuten. Mocht het langer duren, laten wij dit direct weten. We bespreken met jou altijd de schade en vertellen je hoe wij dit gaan herstellen als je bij ons op locatie bent. We laten meteen weten hoe lang de reparatie gaat duren.
Op het moment dat één van onze monteurs je iPhone 12 Pro aan het herstellen is, kun jij genieten van een kopje koffie of thee. Ook kun je gewoon meekijken daar we werken achter glazen wanden. Als de werkzaamheden klaar zijn zal de monteur de herstelwerkzaamheden met je bespreken. Daarna zal de monteur samen met je testen of alles het weer doet zoals het hoort en vertelt hij je alles over de garantie.

 

Loop niet langer rond met een kapotte iPhone 12 Pro en maak nu jouw afspraak bij GSM Reparatie Breda

Contact via WhatsApp