iPhone 11 reparatie prijzen

Wil jij je iPhone 11 repareren in Breda? We zijn dagelijks geopend om jou te helpen. Op deze pagina tref je de prijzen voor de meest voorkomende iPhone 11 reparaties. Heb je een probleem waarvan je niet weet welke reparatie je nodig hebt? Bekijk dan de video op deze pagina om hierachter te komen. Mocht je alsnog vragen hebben dan staan we voor je klaar om deze te beantwoorden. Welke iPhone 11 reparatie heb je nodig?

Video afspelen over iPhone reparatie breda

Wat zijn de verschillende iPhone schermen

Video afspelen over Telefoon maken breda

iPhone 11 reparatie Breda

Een iPhone 11 reparatie is de goedkoopste onder de 11 serie reparaties. Dit komt omdat het ook het goedkoopste model was uit deze reeks. Vaak zie je dat de onderdelen voor reparatie dan ook goedkoper zijn.Ongeacht wat voor iPhone 11 reparatie je nodig hebt, wij kunnen het voor je fixen. Op de Ginnekenweg 77 in Breda hebben we gecertificeerde monteurs die allemaal de Apple certificaten hebben om je Apple product te repareren. Niet voor niets hebben wij een goede samenwerking met Apple en mogen we zelfs Apple reparaties uitvoeren met behoud van je garantie. De meest voorkomende reparatie is het vervangen van je scherm. Echter ook de batterij vernieuwen komt steeds vaker voor. De meeste iPhone 11 reparaties zijn klaar in 20 minuten. Er zijn uitzonderingen zoals bij het vervangen iPhone 11 achterkant. We geven van te voren altijd duidelijk aan wat de verwachtingen zijn. 

iPhone 11 scherm reparatie

Een iPhone 11 scherm repareren doe je niet zomaar. Het is belangrijk om de juiste onderdelen en gereedschap te hebben. We zien dat veel mensen zelf proberen om hun iPhone 11 scherm te vervangen. We adviseren je om dit niet met je eigen toestel te doen. Het is namelijk een ingewikkelde reparatie als je dit nooit eerder hebt gedaan. Wil je het zelf proberen, dan raden we je aan om eerst even op een reserve telefoon te testen voordat je begint aan een iPhone 11 scherm reparatie. Bij ons in de winkel ben je van harte welkom om mee te kijken met je iPhone 11 scherm reparatie. Omdat wij geloven in transparantie werken onze monteurs achter een glazen muur zodat iedereen mee kan kijken. 

Kan ik mijn iPhone 11 repareren?
De iPhone 11 heeft zijn debuut gemaakt in september van 2019. Tijdens het debuut is duidelijk geworden dat Apple heeft geluisterd naar zijn gebruikers, want er zijn verschillende versies die aansluiten op verschillende budgetten. De versies zijn iPhone 11, iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max. Het basis model iPhone 11 heeft alle belangrijke upgrades zoals dat het stofdicht en spatwaterdicht is, een vernieuwde chipset met de A13 Bionic-chip, en een schitterend nieuwe camera layout. Dit is ook het toestel waar Wi-Fi 6 zijn debuut maakt om een perfecte prestatie te leveren. Dit toestel heeft ook een nieuwe krachtbron met een geheel nieuw accusysteem.

Je merkt al gauw bij het gebruiken van deze generatie iPhone dat er een grote stap is gezet qua prestatie. Zeker als je kijkt naar de voorgaande iPhone XR en iPhone XS. Je ziet dat Apple een grote stap heeft gezet om de schermen zo sterk mogelijk te maken met het Liquid Retina HD‑display 6,1‑inch (diagonaal) all‑screen LCD‑display met Multi‑Touch en IPS‑technologie. Ook dat er gekozen is voor een ronde afwerking voor alle schermen van deze generatie toestel draagt bij dat een scherm minder snel breekt. Toch kan het iedereen nog steeds overkomen. Bij ons kun je terecht om je iPhone 11 te laten repareren. Niet alleen je scherm of accu maar ook alle andere repraties. 

Kwetsbaarheid van iPhone 11
Omdat Apple er dit jaar er  voor gekozen heeft om de schermen robuust te maken brengt dit voor- en nadelen met zich mee. In het geval dat het toestel valt, is de kans op schade minder groot. Toch kan het gebeuren dat er ook echt grote schade is aan het scherm. Dit komt doordat er in deze generatie iPhone veel lagen van schermen zijn verweven in één scherm. Ook is er gekozen voor een nieuwe generatie accu die bijdraagt aan een langer gebruik van het toestel tijdens gebruik. Maar dit voordeel gaat helaas wel hand in hand met slijtage en dit zorgt er voor dat deze sneller vervangt dient te worden. Gelukkig kun je voor deze problemen terecht bij GSM Reparatie Plaza Breda.

Wat kan ik laten repareren?
Als het gaat om een service van A tot Z ben je bij GSM Reparatie Plaza Breda bij het juiste adres. Wij kunnen de volgende reparatie verrichten aan de iPhone 11:

  • Scherm reparaties (we bieden 3 opties, passend bij elk budget)
  • Het glas aan de achterkant van het toestel
  • Complete behuizing
  • Accu vervanging
  • Usb aansluiting
  • Camera voor
  • Camera Achter

Tijdens de aanmelding van je reparatie maken wij een inschatting wat de moeilijkheidsgraad van de reparatie wordt. Zo kunnen we je als klant maximaal ontzorgen om de reparatie vlot te doen verlopen. Daarom zullen we je  uitgebreid uitvragen wat het probleem is, zodat wij met een passende oplossing kunnen komen. Want er is altijd een passende oplossing bij GSM Reparatie Plaza Breda.

 

Moet ik een afspraak maken en hoe?

Als je de link volgt om online een Afspraak in te plannen zul je een paar vragen moeten beantwoorden. Zo kunnen we je zo snel en goed mogelijk helpen met het probleem. Je kunt ook telefonisch contact opnemen of whatsappen naar ons nummer 076-532 04 21. Ook als je nog niet goed weet wat je wilt of hulp nodig hebt, kun je contact opnemen met een van onze gecertificeerde monteurs. Zij kunnen je precies vertellen op welke manier we jou kunnen helpen.

Uiteraard is het nog steeds altijd mogelijk om binnen te lopen in de winkel. Ben je in de buurt van Ginnekenweg 77, stap dan gerust binnen voor advies, een reparatie, of een nieuw toestel. 

iPhone 11 repareren breda

Met de fantastische Super Retina Oled scherm is het een lust voor het oog om de mooiste video’s en foto’s te maken met de iPhone 11. Apple heeft een tal aan verbeteringen uitgevoerd ten opzichte van voorgaande modellen om de iPhone 11 tot een succes te maken. Ondanks al deze successen heeft de iPhone jammer genoeg zijn mankementen en problemen. Zo zijn problemen met het opladen, de accuduur, de bluetooth verbinding en wifiverbinding een van de meeste voorkomende problemen van iPhone 11. Ook is de iPhone behuizing geen onbekende voor breekbaarheid en komen veel gebruikers langs met dergelijke klachten. Al deze problemen zijn niet onbekend voor Reparatie Plaza in Breda. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de reparatie wordt de iPhone 11 in een mum van tijd gerepareerd. Een beeldscherm reparatie kan al in 20 minuten gedaan worden.

Contact via WhatsApp