iPhone 13 pro Max reparatie prijzen

Wil jij een iPhone 13 pro max reparatie in Breda laten uitvoeren? Hieronder tref je een overzicht van de prijzen aan. Je kunt dagelijks bij ons langs komen of online een afspraak maken om nog sneller geholpen te worden. Weet jij niet wat voor iPhone 13 pro Max reparatie je nodig hebt? Onderaan de pagina kun je de video bekijken met meer uitleg. Staat je reparatie er niet bij neem dan contact op met de klantenservice om een prijsopgaaf te ontvangen. Welke iPhone 13 pro max reparatie heb je nodig?

Video afspelen over iPhone reparatie breda

Wat zijn de verschillende iPhone schermen

Video afspelen over Telefoon maken breda

iPhone 13 pro max reparatie Breda

De 13 pro max is de duurste versie onder de nieuwe iphone modellen. Geen wonder dat een iPhone 13 pro max reparatie flink geprijsd is. De onderdelen zijn beperkt beschikbaar. Gelukkig werken wij met zowel aftermarket leveranciers als met Apple zelf. Zo kunnen wij altijd je iPhone 13 pro max repareren in Breda omdat er altijd onderdelen op vooraad zijn. Omdat dit model nieuw op de markt is zijn de onderdelen voor reparatie bijna even duur als originele onderdelen. Als jij een probleem hebt met dit model dan wil je dat de reparatie wordt uitgevoerd door experts. Gelukkig zijn al onze monteurs Apple certified en volgen we de richtlijnen van Apple om je iPhone 13 pro max reparatie uit te voeren. Wil je snel geholpen worden? Maak dan online een afspraak zodat we je reparatie kunnen voorbereiden. Als je dit doet dan ben je binnen een mum van tijd geholpen. Een afspraak plan je gemakkelijk en snel in via de afsprakentool. 

iPhone 13 pro max scherm repareren

Met de iPhone 13 pro max heb je een telefoon met een 6,7 inch scherm. Dat mag je gerust een joekel noemen. Wanneer je iPhone 13 scherm kapot is dan leidt dit vaak tot problemen met het gebruik. Je iPhone scherm van je 13 pro max bestaat uit een touchscreen en een lcd. Het OLED scherm is momenteel op voorraad bij ons in de winkel in Breda. Neem contact op of plan je iPhone 13 pro max scherm reparatie eenvoudig in via de website. Kies je voor een origineel Apple scherm dan zorgen wij er voor dat je de garantie bij Apple niet kwijt raakt. Dat is wel zo handig voor deze prijzige iPhone. Na je scherm reparatie kun je er voor kiezen om een temperred glass te nemen. Voor de 13 pro max hebben we verschillende soorten glasbescherming. Je hebt een standaard temperred glass, en ene privacy glass. Met de laatste komt er een extra laag op je scherm waardoor je van de zijkanten niets kunt zien. Wel zo fijn als je niet wilt dat anderen meekijken als jij bezig bent op je telefoon.  

iPhone 13 pro max achterkant vervangen

Je iPhone 13 pro max scherm repareren we binnen 20 mintuten. Dit in tegenstelling tot je behuizing. De langste reparatieduur is het vervangen van de achterkant van je iPhone 13 pro max. Veel mensen kiezen hiervoor als alleen het achterglas kapot is maar de behuizing nog intact is. Zo bespaar je bij dit model al snel 300 euro op de reparatie. In onze winkel maken wij gebruik van een speciale laser machine. Deze wordt ook gebruikt om foto’s, logo’s of teksten te graveren op je iPhone 13 pro max. Maar waar dit apparaat het meest voor gebruikt wordt is de achterkant van je iPhone 13 pro max los te halen van je frame. Zonder dit apparaat is dit niet mogelijk. Op internet kun je filmpjes vinden van mensen die proberen een iPhone 13 pro max achterkant te vervangen zonder dit apparaat. Je zult al gauw merken dat dit een helse klus is die onmogelijk uit te voeren is zonder schade aan je toestel. Kies daarom een een iPhone 13 pro max achterkant vervanging bij Reparatie Plaza. 

Contact via WhatsApp