iPhone 12 pro Max reparatie prijzen

Wil jij een iPhone 12 pro max repareren in Breda? Hier vind je de prijzen in een oogopslag van de meeste reparaties. Je kunt dagelijks bij ons langs komen of online een afspraak maken om nog sneller geholpen te worden. Weet jij niet wat voor iPhone 12 pro Max reparatie je nodig hebt? Onderaan de pagina kun je de video bekijken met meer uitleg. Staat je reparatie er niet bij neem dan contact op met de klantenservice om een prijsopgaaf te ontvangen. 
Al onze prijzen zijn inclusief de montage en garantie, geen verborgen kosten!Welke iPhone 12 pro max reparatie heb je nodig?

Video afspelen over iPhone reparatie breda

Wat zijn de verschillende iPhone schermen

Video afspelen over Telefoon maken breda

iPhone 12 pro max repareren Breda

Met de fantastische Super Retina Oled scherm is het een lust voor het oog om de mooiste video’s en foto’s te maken met de iPhone 12 Pro Max. Apple heeft een tal aan verbeteringen uitgevoerd ten opzichte van voorgaande modellen om de iPhone 12 Pro Max tot een succes te maken. Ondanks al deze successen heeft de iPhone jammer genoeg zijn mankementen en problemen. Zo zijn problemen met het opladen, de accuduur, de bluetooth verbinding en wifiverbinding een van de meeste voorkomende problemen van iPhone 12 pro max. Ook is de iPhone behuizing geen onbekende voor breekbaarheid en komen veel gebruikers langs met dergelijke klachten. Al deze problemen zijn niet onbekend voor Reparatie Plaza in Breda. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de reparatie wordt de iPhone 12 Pro Max reparatie dezelfde dag uitgevoerd. Een iPhone scherm reparatie duurt bijvoorbeeld maar 20 minuten.

iPhone 12 pro max reparatie afspraak

De afspraak kun je online maken met de afsprakentool. Op de afgesproken datum kom je bij ons langs in Breda. Wij vragen een aantal check-vragen om er voor te zorgen dat het gaat om de juiste iPhone 12 pro max reparatie. Daarna bespreken we de schade die je hebt aangegeven tijdens het maken van de afspraak. We geven dan ook gelijk een indicatie hoe lang we bezig zullen zijn. Dan kun jij even genieten van koffie of thee als onze monteur aan de slag gaat.

Als de reparatie is uitgevoerd zal onze monteur met je doornemen wat hij heeft gedaan. Vervolgens zal hij je de ruimte geven om het toestel zorgvuldig te testen om er zeker van te zijn dat de problemen zijn verholpen. Loop niet langer met een kapotte iPhone 12 Pro Max en maak vandaag nog een afspraak.

Vragen omtrent je iPhone 12 pro max reparatie

Zijn jullie reparateurs gecertificeerd om een iPhone 12 pro max te maken in Breda?
Onze service is van hoge kwaliteit. Alle monteurs zijn gecertificeerd en hebben met succes de Apple cursussen afgerond. Om Apple telefoons te herstellen zin er belangrijke veiligheidseisen waar we ons aan houden. Dankzij de jarenlange ervaring weten de monteurs precies wat ze doen.

Wanneer kan ik het beste langs komen voor mijn iPhone 12 pro max reparatie?
We zijn elke dag bereikbaar en staan voor je klaar om jouw 12 pro max te repareren. Je kunt er van uit gaan dat je snel geholpen wordt en binnen een mum van tijd weer een goed werkende iPhone 12 Pro Max hebt. Het handigste is een afspraak inplannen om drukte in de winkel te voorkomen. Als dit niet uitkomt kun je ook dagelijks de winkel binnen lopen.

Hoe kan ik jullie contacteren?
Heb je nog aanvullende vragen, wil je een afspraak maken, of weet je niet goed wat er vervangen moet worden? Onze klantenservice is 7 dagen in de week bereikbaar om  vragen te beantwoorden. Je kunt ons bereiken via de chat, of de whatsapp knop. Ook kun je ons een email sturen of gewoon bellen op 076-5320421.

Kunnen jullie mijn defect aan de 12 Pro Max repareren?
Wanneer je een probleem hebt met je iPhone 12 Pro Max, wil je snel geholpen worden. De iPhone 12 Pro Max maakt het verschil in prestatie en luxe aanvullingen. Het is een luxe telefoon met een groot geheugen. Ook is de camera voorzien van een zoomfunctie en andere functies om de mooiste foto’s mee te kunnen maken. De behuizing van de iPhone 12 Pro Max is van roestvrijstaal. Omdat dit de grootste en duurste versie is maakt dit de iPhone 12 Pro Max onvervangbaar. Maar soms zit een ongelukje in een klein hoekje. Doordat de telefoon zo groot is, is de kans dat je jouw iPhone 12 Pro Max laat vallen ook groter. We zien vaak dat het scherm kapot gaat of de camera. In sommige gevallen gaat zelfs de behuizing kapot. Wij kunnen je probleem gelukkig ten alle tijden oplossen.

Kunnen jullie mijn defect aan de 12 Pro Max repareren?
Wanneer jij eigenaar bent van de iPhone 12 Pro Max, ben je in bezit van de grootste iPhone ooit tot september 2021. De iPhone 12 Pro Max maakt het verschil in prestatie en luxe aanvullingen. Het is een luxe telefoon met een groot geheugen. Ook is de camera voorzien van een zoomfunctie en andere functies om de mooiste foto’s mee te kunnen maken. De behuizing van de iPhone 12 Pro Max is van roestvrijstaal. Omdat dit de grootste en duurste versie is maakt dit de iPhone 12 Pro Max onvervangbaar. Maar soms zit een ongelukje in een klein hoekje. Doordat de telefoon zo groot is, is de kans dat je jouw iPhone 12 Pro Max laat vallen ook groter. We zien vaak dat het scherm kapot gaat of de camera. In sommige gevallen gaat zelfs de behuizing kapot. GSM Reparatie Plaza Breda gaat geen probleem uit de weg en heeft elke dag  een passende oplossing voor het probleem. 

Contact via WhatsApp