iPhone 8 reparatie

Een iPhone 8 reparatie laat je natuurlijk uitvoeren bij de Apple expert van Breda. Ben jij benieuwd wat dit gaat kosten? Kijk dan hieronder snel verder naar de prijzen van de meest voorkomende iPhone 8 reparaties. Weet jij niet welke reparatie je nodig hebt, dan kun je onderaan deze pagina de video bekijken met meer uitleg. Uiteraard kun je ook 7 dagen per week de winkel binnenlopen of contact op nemen met onze klantenservice. 
Alle prijzen zijn inclusief montage, dus geen verborgen kosten!Welke iPhone 8 reparatie heb je nodig?

Video afspelen over iPhone reparatie breda

Wat zijn de verschillende iPhone schermen

Video afspelen over Telefoon maken breda

iPhone 8 reparatie Breda

Verschil iPhone 8 met andere telefoons?
De iPhone 8 is in 2017 uitgekomen als de opvolger van de iPhone 7. De nieuwe specs zijn best bijzonder ten opzichte van de iPhone 7: een glazen achterkant, draadloos opladen, een A11 chip en een wederom verbeterde camera. Een prima werkende telefoon wanneer je niet per se met de laatste mode meeloopt. De glazen achterkant zorgt ervoor dat je jouw telefoon draadloos kunt opladen. De speciale laders hiervoor zijn verbonden aan het stopcontact en daar leg je simpelweg de iPhone 8 op om het op te laden.

Dit model is ook verkrijgbaar als refurbished telefoon. Deze telefoons zijn vaak goed nagekeken door professionals en beschadigde onderdelen vervangen, waaronder de glazen achterkant.

Wat zijn kwetsbaarheid van de iPhone 8?
Of je nou een nieuwe of refurbished iPhone 8 hebt, de glazen achterkant blijft kwetsbaar voor krassen en beschadigingen. Een kleine val en je scherm ligt aan de voorkant of achterkant (of allebei!) in meerdere stukken! Dit wil je natuurlijk snel gerepareerd hebben en dit kan bij GSM Reparatie Plaza in Breda.

Ben je in de buurt? Maak dan online afspraak om zo snel mogelijk jouw scherm te repareren om erger te voorkomen.

Waarom GSM Reparatie Plaza?
Er zijn meerdere redenen waarom je bij ons je scherm wil repareren.

Wij werken met Apple-gecertificeerde medewerkers. Dankzij deze certificeren kunnen zij jou de kwaliteit bieden in hun erkende service.

Er zijn verschillende schermreparatie-opties waar je uit kunt kiezen, ook wanneer je minder budget hebt. We werken met ons huismerk scherm die van prima kwaliteit is, maar waar je misschien kleurverschil kunt ervaren. Ook hebben we de mogelijkheid om refurbished schermen te gebruiken. Deze schermen zijn ook nieuw en hebben dezelfde hardware als een origineel scherm. En we hebben daarnaast een samenwerking met Apple waarbij zij officiële Apple-schermen aan ons leveren wanneer je daarvoor kiest.

Voor ons maakt het niet uit of jouw telefoon splinternieuw gekocht is door jou of dat je een refurbished iPhone 8 hebt. We vinden het belangrijk dat jij naar huis gaat met een telefoon die er weer als nieuw uitziet en waar je weer plezier van kunt ervaren.

Hoe maak je een afspraak?
Onze gecertificeerde monteurs kunnen jouw iPhone 8 in een mum van tijd repareren. Een beeldscherm reparatie kan al 20 minuten gereed zijn. Maak online in enkele minuten jouw afspraak en wij zorgen dat we alle onderdelen gereed hebben voor de reparatie. Dit kan online via de tool, op whatsapp, of telefonisch. 

Weet je niet zeker wat je nodig hebt? Bel ons of kom even langs voor vakkundig advies.

iPhone 8 laten maken Breda

Een van de grootste veranderingen aan de iPhone 8 is dat zowel de voorkant als de achterkant van glas is. Dit maakt de iPhone 8 uniek in zijn soort en maakt het toestel iets exclusiever dan toestellen met een aluminium behuizing. Een nadeel daarvan is dat de iPhone 8 hierdoor kwetsbaarder oogt voor krassen en breuken aan het beeldscherm  en de glazen behuizing. Uiteraard is het bij beeldscherm schade en/of schade aan de behuizing mogelijk om bij GSM Reparatie Plaza terecht te komen voor reparatie. De gecertificeerde monteurs    kunnen afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de reparatie de iPhone 8 in een mum van tijd repareren. Een beeldscherm reparatie kan al in 20 minuten gedaan worden. Ook bij het vastlopen of het onverwacht resetten van uw iPhone 8 kunt u terecht aan de Ginnekenstraat in Breda voor reparatie en vakkundig advies.

Contact via WhatsApp