iPhone 7 plus reparatie

Voor een iPhone 7 plus reparatie in Breda ben je bij ons aan het juiste adres. We kunnen je iPhone dezelfde dag nog oplappen. Sterker nog, in de meeste gevallen staat je telefoon al binnen 30 minuten klaar! hoe fijn is dat. Hier staat een overzicht van de meest voorkomende iPhone 7 plus reparaties en de bijbehorende kosten. Staat je reparatie er niet bij, neem dan contact op met onze klantenservice. 

De getoonde prijzen zijn inclusief montage en garantie, dus geen verborgen kosten!Welke iPhone 7 Plus reparatie heb je nodig?

Video afspelen over iPhone reparatie breda

Wat zijn de verschillende iPhone schermen

Video afspelen over Telefoon maken breda

iPhone 7 plus reparatie Breda

iPhone 7 Plus?
Beschik jij over de iPhone 7 Plus? Dan ben je eigenaar van de grotere broer van de iPhone 7, maar dan met een dubbele 12 megapixel-camera met twee lenzen voor de prachtige groothoekfoto’s.

In verschillende kleuren is de iPhone 7 Plus uitgebracht en hoewel dit al een aantal jaar geleden is, is dit model nog altijd een voordelige optie voor als je niet het allernieuwste iPhone-model hoeft. De iPhone 7 Plus is razendsnel ten opzichte van de iPhone 6 en je kunt er prima games op spelen dankzij de verbeterde grafische chips.

De iPhone 7 Plus is net zo groot als de iPhone 6 Plus en ligt makkelijk in de hand.

Toch kan het gebeuren dat de telefoon uit je hand glijdt en het verkeerd terecht komt en dat je scherm breekt. Dat is natuurlijk ontzettend vervelend en hoe zuinig je ook op je iPhone bent, een ongeluk zit in een klein hoekje.

Wat zijn de Voordelen?

Je hebt bij ons garantie van 1 tot 12 maanden, afhankelijk van de keuze voor scherm die je maakt. Je hebt drie keuzemogelijkheden om je scherm te laten repareren:

  • met ons huismerkscherm
  • met een refurbished scherm
  • met een Apple-scherm

Elke optie heeft een eigen budget en een andere garantieduur. Voor elk budget is er een optiemogelijkheid om je scherm te laten repareren.

Welke reparatie voor iPhone 7 Plus?

Of het nou de audiochip is of de camera, voor verschillende reparaties kun je bij ons terecht. En je hoeft niet lang te wachten: bij schermreparaties kunnen we in 20 minuten jouw telefoon gerepareerd hebben. En als je van tevoren je afspraak bij ons maakt en laat weten wat er stuk is, hoe het gebeurd is en wat er gerepareerd mag worden, zorgen wij dat we alles in de winkel paraat hebben zodat je binnen no-time weer naar huis kunt met een iPhone 7 Plus die eruit ziet alsof er nooit iets gebeurd is. We werken graag snel en met kwaliteit, zodat jij tevreden naar huis kunt.

Je kunt gemakkelijk online een afspraak met ons maken zodat wij jouw iPhone 7 Plus kunnen repareren. Loop niet langer rond met een barst in je scherm of met andere gebreken en maak een afspraak.

iPhone 7 plus scherm reparatie

Als je in de omgeving van Breda bent, heb je geluk. Wij werken in GSM Reparatie Plaza uitsluitend met Apple-gecertificeerde medewerkers. Dit betekent dat zij jou een erkende service kunnen bieden voor jouw iPhone. Bij GSM Reparatie Plaza vinden we niets belangrijker dan dat jij de kwaliteit van de reparatie ervaart.

iPhone 7 Plus laten maken

Het grote verschil tussen de iPhone 7 en de iPhone 7plus is ten eerste de formaat van het scherm. In plaats van 4.7 inch beeldscherm heeft de iPhone 7 plus een 5.5 inch beeldscherm. Daarnaast heeft de iPhone 7 plus een dubbele camera en extra ram geheugen, waardoor het beeldkwaliteit naar verhouding vele malen beter is. Deze verbeteringen van de iPhone 7 plus ten opzichte van de iPhone 7, zorgt er helaas niet voor dat de problemen er niet zijn. De iPhone 7 plus heeft helaas ook vaak problemen met de microfoon en de audiochip van het toestel, waardoor deze snel aan vervanging toe is. Gelukkig kan je ook met je iPhone 7 plus toestel terecht bij GSM Reparatie Plaza in Breda en wordt je door gecertificeerde monteurs   je problemen snel opgelost. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de reparatie wordt de iPhone 7 plus in een mum van tijd gerepareerd. Een beeldscherm reparatie kan al in 20 minuten gedaan worden.

Contact via WhatsApp