iPhone 11 pro reparatie prijzen

Zoek je een iPhone 11 pro reparatie in Breda? Hier vind je alle prijzen voor de meest voorkomende reparaties. Als je niet weet welke reparatie hoort bij de problemen die je ervaart met je iPhone 11 pro, dan kan je onderin de pagina de uitleg video bekijken. Staat je reparatie er niet tussen of heb je toch hulp nodig, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Welke iPhone 11 Pro reparatie heb je nodig?

Video afspelen over iPhone reparatie breda

Wat zijn de verschillende iPhone schermen

Video afspelen over Telefoon maken breda

iPhone 11 pro scherm reparatie

Een iPhone 11 pro scherm reparatie hoeft helemaal niet duur te zijn vinden wij. Als je kijkt naar het verschil tussen een nieuwe of je iPhone 11 pro scherm repareren dan is de keuze snel gemaakt. Wij kiezen alleen de beste kwaliteit uit om jou scherm te vervangen. Je kunt kiezen tussen een huismerk of origineel scherm. Nadat jij je iPhone 11 pro scherm reparatie hebt uitgevoerd in onze winkel in Breda krijg je de garantie dat je kwalitatieve after-service kunt verwachten. Als er iets mis is ben je altijd welkom zodat wij je probleem kosteloos verhelpen. Hoe lang de garantie is, is afhankelijk van het type scherm dat je hebt gekozen. Wil jij advies over welke iPhone 11 pro scherm reparatie je moet kiezen? Kom dan langs op de Ginnekenweg 77.

11 pro reparatie Breda

Een 11 pro reparatie in Breda is vaak in 20 minuten gedaan. Afhankelijk van wat er gemaakt of vervangen moet worden. De meest voorkomende reparaties zoals een scherm of batterij vervangen zijn klaar in 20 minuten. Een achterkant van een 11 pro vervangen duurt vaak een paar uur. Andere problemen zoals je usb poort, wifi, bluetooth zijn meestal binnen 60 minuten klaar. Heb jij problemen met je bereik en wil je daarom en 11 pro reparatie? We vragen je dan om ons de tijd te geven voor een goede analyse. Omdat dit probleem meerdere oorzaken kent is een goede en uitgebreide diagnose het halve werk. Omdat wij samenwerken met Apple kunnen wij je iPhone 11 pro reparatie ook uitvoeren met behoudt van garantie.

Kan ik mijn iPhone 11 pro laten repareren?
In 2019 heeft iPhone 11 Pro zijn debuut gemaakt. Apple heeft geluisterd naar zijn gebruikers, dat is te zien aan de verschillende versies van de iPhone 11 reeks die aansluiten op verschillende budgetten. Het basis model iPhone 11 heeft alle belangrijke upgrades maar het Pro model heeft veel aanvullende opties.

Je merkt al gauw bij het gebruiken van deze generatie iPhone dat er een grote stap is gezet qua prestatie. Als je kijkt naar de voorgaande iPhone XR en iPhone XS. Maar ook als je hem vergelijkt tussen de iPhone 11 en de iPhone 11 Pro

Qua uiterlijk zien ze er vergelijkbaar uit, maar er zit een groot verschil in prestatie. De iPhone 11 heeft een 6,1-inch Liquid Retina LCD-scherm. De iPhone 11 Pro heeft een 5,8-inch Super Retina XDR OLED-scherm. De resolutie bij de OLED-toestellen is een stuk hoger. Ook ondersteunen deze modellen de HDR-weergave voor de prachtige foto’s en video’s. De behuizing van de iPhone 11 Pro is van roestvrij staal. Ook is de camera van de iPhone 11 Pro een stuk beter met een extra telelens om beter te kunnen inzoomen en heeft het een drievoudige cameralens voor nog mooiere foto’s van jouw favoriete momenten. Bij ons kun je terecht voor alle reparaties van dit model. 

Apple heeft dit jaar voor het eerst een Pro versie van de iPhone uitgebracht. Dit model is nog beter dan de normale versie dit is te merken aan de behuizing, camera en scherm. Maar ook dit toestel is niet onverwoestbaar. Gelukkig kun je voor verschillende problemen terecht bij GSM Reparatie Plaza Breda.

Wat bieden wij?
De iPhone 11 Pro is voor mensen die het beste willen dat beschikbaar is. Dit geldt dit vast ook voor de reparatie aan je toestel. Bij GSM Reparatie Plaza Breda zit je altijd goed. Al onze monteurs zijn gecertificeerd voor Apple producten.

Tijdens de aanmelding van je reparatie maken wij een inschatting wat de moeilijkheidsgraad van de reparatie wordt. Dit doe je tijdens de aanmelding van de reparatie. Dit helpt om je sneller van dienst te zijn als je bij ons op locatie bent. Dan kun je snel weer genieten van je toestel.

 Moet ik een afspraak maken?

Tijdens het maken van een afspraak moet je een paar vragen beantwoorden. Dit is om je afspraak zo snel mogelijk te laten verlopen. Want de koffie en thee zijn heerlijk bij ons, maar snel een hersteld toestel heeft vaak toch de voorkeur bij onze klanten. Toch kun je bij ons ook zonder afspraak binnen lopen. Hou er wel rekening mee dat de reparatie dan iets langer kan duren. 

Ons team staat 7 dagen in week voor je klaar om een passende oplossing te bieden voor elk probleem. Mocht je vragen hebben tijdens het maken van de afspraak zijn wij natuurlijk ook telefonisch bereikbaar. Dus wacht niet langer en gun jezelf een Pro reparatie van GSM Reparatie Plaza Breda.

GSM Reparatie Plaza Breda

Welkom bij GSM Reparatie Plaza. Een walhalla voor telefoon reparatie van alle smartphones, maar een specialist als het gaat om de Apple iPhone. Hier zijn al uw angsten en zorgen met betrekking tot uw smartphone welkom en doen wij er alles aan om deze in een mum van tijd van u weg te nemen. Wij garanderen dat de reparatie snel en soepel zal verlopen.

Sinds 2016 kunt u aan de Ginnekenstraat 77 te Breda de warme welkom hal betreden, plaatst nemen en een kop koffie nuttigen, terwijl uw smartphone wordt verholpen van elk kwaaltje. Met ons beleid van transparantie kunt u ter plekke meekijken met onze gecertificeerde monteurs  hoe uw smartphone wordt gerepareerd. Mochten we niet in staat zijn om op de desbetreffende dag uw probleem op te lossen. Geen probleem. We hebben een aan-huis service en een haal en breng service. Geheel gratis! Zo hoeft u de deur niet uit.

Al meer dan duizenden tevreden klanten zijn u voor geweest en hebben mogen ervaren hoe hun smartphones in een mum van tijd gerepareerd werden. Onze vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat u altijd duidelijk en helder wordt ingelicht over onze procedures en nemen wij u graag mee in het proces. Zo laten wij bijvoorbeeld de keuze tussen huismerk en originele onderdelen volledig aan u en bieden wij altijd garantie aan onze klanten. En dan heb ik het nog niet eens gehad over het feit dat wij een Post NL punt hebben en dat u bij ons voor de deur kunt parkeren. Onze winkel vind u in de mooie wijk Ginneken, waarbij u dicht bij het centrum zit, maar niet te maken zult hebben met enorme drukke winkelstraten.

Dus twijfel niet en kom langs bij GSM Reparatie Plaza in Breda! Dan maken wij uw smartphone zo goed als nieuw!

iPhone 11 Pro repareren breda

Met de fantastische Super Retina Oled scherm is het een lust voor het oog om de mooiste video’s en foto’s te maken met de iPhone 11 Pro. Apple heeft een tal aan verbeteringen uitgevoerd ten opzichte van voorgaande modellen om de iPhone 11 Pro tot een succes te maken. Ondanks al deze successen heeft de iPhone jammer genoeg zijn mankementen en problemen. Zo zijn problemen met het opladen, de accuduur, de bluetooth verbinding en wifiverbinding een van de meeste voorkomende problemen van iPhone 11 Pro. Ook is de iPhone behuizing geen onbekende voor breekbaarheid en komen veel gebruikers langs met dergelijke klachten. Al deze problemen zijn niet onbekend voor Reparatie Plaza in Breda. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de reparatie wordt de iPhone 11 Pro in een mum van tijd gerepareerd. Een beeldscherm reparatie kan al in 20 minuten gedaan worden.

Contact via WhatsApp