iPhone 12 mini reparatie prijzen

Als je dit leest dan heb je waarschijnlijk een iPhone 12 mini reparatie nodig. Ben jij benieuwd wat het repareren van je iPhone 12 mini nou gaat kosten? Op deze pagina vind je een overzicht van de prijzen van de meest voorkomende reparaties. Weet jij niet welke reparatie je nodig hebt of staat deze niet in de lijst? Bekijk dan onderin de pagina de video met meer uitleg hierover. Mocht je er dan alsnog niet uitkomen kun je altijd contact opnemen met de klantenservice.
Alle getoonde prijzen zijn inclusief montage, geen verborgen kosten!Welke iPhone 12 mini reparatie heb je nodig?

Video afspelen over iPhone reparatie breda

Wat zijn de verschillende iPhone schermen

Video afspelen over Telefoon maken breda

iPhone 12 mini repareren breda

iPhone 12 mini repareren in Breda zonder al te veel kosten? Dat kan in onze telefoonwinkel. Of je nou problemen hebt met je verbinding of accu het is niet fijn om zo een dure telefoon te hebben die niet helemaal in orde is. De meest voorkomende iPhone 12 reparatie in Breda is het vervangen van het scherm. Als je onze winkel binnenloopt wordt je onthaald door een van de reparateurs. We onderzoeken het probleem en geven duidelijk aan wat het gaat kosten. Vaak kun je wachten op de iPhone 12 mini reparatie. Is het een complex probleem, dan vragen we om de telefoon af te geven. We laten je dezelfde dag weten hoe we het probleem kunnen oplossen. Wil jij dus je iPhone 12 mini repareren in Breda? Kom dan snel langs of maak online een afspraak. 

Wat kan ik verwachten van een iPhone 12 mini scherm reparatie?

Wij hebben al 10 jaar ervaring in het herstellen van  telefoons. Dit zie je ook terug in onze service en beoordelingen van onze klanten. Iedere monteur is gecertificeerd om aan Apple producten te werken. Zo repareren wij je iPhone 12 mini met de beste service en garantie. Het maken van een afspraak kunt je al met 2 stappen via de website. Je kunt 7 dagen in de week bij ons terecht dus er is altijd plek voor een iPhone 12 mini reparatie in onze Breda.

Mocht je vragen hebben over het herstellen van je iPhone 12 Mini, neem dan telefonisch contact met ons op. Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden.

 

Hoe werkt een afspraak?
Online, telefonisch, of via whatsapp heb je binnen een mum van tijd een afspraak gemaakt. Als je de afspraak hebt gemaakt is het moeilijkste achter de rug. Op locatie van GSM Reparatie Plaza Breda bespreken we de iPhone 12 mini reparatie opties. De meeste werkzaamheden aan een scherm duren ongeveer 20 minuten. Mochten we hier van moeten afwijken, geven wij dit natuurlijk tijdig aan.

iPhone 12 mini achterkant vervangen

De achterkant van dit model is gemaakt van glas. Dit zorgt voor een enorm mooi design. Helaas kent het ook kwetsbaarheden. Als je achterkant gebarsten is dan kun je de iPhone 12 mini achterkant vervangen of de gehele behuizing vervangen. Omdat de behuizing zo ontzettend duur is zou het natuurlijk zonde zijn om dit te doen. Wanneer je behuizing ook beschadigd is dan is dit de enige optie. Wij werken met een speciale laser machine om je achterkant van je iPhone 12 mini los te halen van je behuizing. Dit is zonder gespecialiseerde apparatuur niet mogelijk. De laser heeft binnen 2 minuten het scherm los gezet, maar dan begint het echte werk. Om je achterglas van je iPhone 12 mini te vervangen moet de oude er  in verschillende fases af worden gehaald. Dit doen wij met grote precisie om te voorkomen dat er iets beschadigd raakt. Omdat deze reparatie wat langder duurt kiezen de meeste mensen er voor om de telefoon af te geven en later op de dag op te halen. Zit jij met een kapotte achterglas van je iPhone 12 mini en wil jij je iPhone weer gloednieuw hebben? Kom dan snel langs om goedkoop en snel je iPhone 12 mini achterkant te vervangen. 

Contact via WhatsApp