iPhone 12 reparatie prijzen

Je bent terecht gekomen op deze pagina omdat je een iPhone 12 reparatie nodig hebt. Op deze pagina tref je een overzicht van de prijzen aan. Je kunt dagelijks bij ons langs komen of online een afspraak maken om nog sneller geholpen te worden. Weet jij niet wat voor iPhone 12  reparatie je nodig hebt? Als je naar beneden scrolt kun je de video bekijken met meer uitleg over welke reparatie je nodig hebt. Staat je reparatie er niet bij neem dan contact op met de klantenservice om een prijsopgaaf te ontvangen.
Onze prijzen zijn inclusief montage en garantie. Dus geen verbogen kosten!Welke iPhone 12 reparatie heb je nodig?

Video afspelen over iPhone reparatie breda

Wat zijn de verschillende iPhone schermen

Video afspelen over Telefoon maken breda

iPhone 12 reparatie breda

Een iPhone 12 reparatie in Breda kun je 7 dagen per week laten uitvoeren. Met of zonder afspraak loop jij onze winkel binnen. Ben je niet mobiel? Vraag dan naar onze haal en breng service. Omdat de iPhone we een goedkoper model is zijn ook de onderdelen een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld de pro modellen. De reparatieduur is hetzelfde en je staat vaan binnen een half uur weer met een goed werkende iPhone 12 in je handen. Niet alle iPhone 12 reparaties zijn echter zo gedaan. Denk bijvoorbeeld aan moederbord reparaties. Dit zijn complexe reparaties die meer tijd vergen. Wanneer dat het geval is kun je bij ons tijdens een iPhone 12 reparatie in Breda kosteloos een leentoestel krijgen. Ook voor mensen die in de buurt van Breda komen zijn we goed bereikbaar. Voor een iPhone 12 reparatie in Oosterhout kun je net zo goed rijden naar de Ginnekenweg 77. De service die je krijgt in de winkel is van een hoge standaard. Dit is ook te zien in hoe onze klanten ons beoordelen. 

iPhone 12 scherm reparatie

Een iPhone 12 scherm reparatie is een reparatie die meestal maar 20 minuten duurt. Omdat Apple de schermen zo heeft ontworpen dat de losse onderdelen niet meer op het scherm zitten bespaart dit veel tijd. De schermen worden door ons vaak al voorbereid zodat we de standaard handelingen niet hoeven uit te voeren wanneer jij langs komt voor een iPhone 12 scherm reparatie. Als je kijkt naar de opties dan zie je dat je kunt kiezen uit verschillende iPhone 12 reparaties. Bij een origineel Apple scherm geleverd door Apple behoudt jij je garantie bij Apple, mits deze er nog op zit. Het nadeel is dat Apple hier hoge kosten voor rekent en je dus meer betaald voor deze iPhone 12 scherm reparatie. Je kunt ook kiezen uit de andere opties die we bieden die een stuk goedkoper zijn. Binnenkort volgt een video met meer uitleg over de voor en nadelen van de verschillende mogelijkheden die je hebt bij het repareren van je iPhone 12 scherm in Breda.

iPhone 12 laten maken met garantie

De iPhone 12 is een vrij nieuw toestel. Soms zit er nog garantie op. Je kunt er dan voor kiezen om gebruik te maken van de samenwerking die wij hebben met Apple. Zo behoudt jij de garantie op je toestel. Daarnaast geven wij bij het maken van je iPhone 12 in Breda uiteraard ook garantie op de reparatie die we uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan een accu reparatie. Als jij je iPhone 12 batterij laat vervangen in Breda krijg je van ons 12 maanden garantie. Dit betekent dat wanneer je batterij binnen 12 maanden weer niet naar verwachting functioneert of te snel op gaat dat we dit kosteloos voor je oplossen. Ook bij een scherm reparatie van je iPhone 12 krijg je garantie. We hebben hier verschillende opties welke allemaal verschillende garantie periodes hebben. Hou er wel rekening mee dat val en stootschade niet onder de garantie valt. Wil jij je iPhone 12 maken in Breda, kom dan snel langs naar de meest betrouwbare telefoonwinkel op de Ginnekenweg 77.

Wat zijn de voordelen van mijn iPhone 12?
De iPhone 12 is het instapmodel van de 2020 iPhones en zit in de reeks van nog 4 andere versies. Het valt gelijk op dat de meeste extra’s van de 11 Pro standaard in de iPhone 12 zitten, zoals het bijzonder mooie oled-scherm. De iPhone 12 is de eerste iPhone met 5G. Dat is fijn, want hierdoor geniet je van sneller (en vooral) stabieler internet. De functie van de camera wordt ook steeds belangrijker, die ook met deze versie weer de nodige upgrades heeft.
Dit toestel is een stuk sneller dankzij een nieuwe processor die erin zit, waardoor je veel langer van je iPhone 12 geniet dan je gewend bent, zonder continu te hoeven laden.

 

En de Nadelen?
Apple heeft voor een schitterend ontwerp gekozen, maar dit komt toch met een bepaalde kwetsbaarheid. Het toestel is niet gemaakt voor een harde val. Vaak zie je dat deze generatie snel een kras heeft of een barst. Daarnaast zien we al vrij vroeg klachten over de batterij. Gelukkig kunnen wij bij GSM Reparatie Plaza Breda altijd een oplossing bieden.

 

Hoe werkt het?
Het maken van een afspraak kan via de website en is met een paar korte stappen afgerond. We zijn 7 dagen in de week open dus je kan altijd bij ons terecht. Tijdens de aanmelding van je reparatie maken wij een inschatting wat de moeilijkheidsgraad van de reparatie wordt. Dit doen we om alles klaar te hebben liggen als je op locatie bent bij ons in Breda. Zo kun jij lekker geniet van koffie of thee, en kunnen wij gelijk aan de slag. De meeste reparaties bij ons duren daarom maar 20 minuten.

 

Onze monteurs zijn Apple gecertificeerd en dat betekent dat je altijd een expert hebt die jouw telefoon problemen verhelpt en je maximaal ontzorgt.

 

En daarna?
Als je bij ons op locatie bent in Breda, bespreken we de schade die jij hebt aangegeven tijdens het maken van de afspraak en geeft onze monteur direct aan hoe lang het ongeveer gaat duren. Voor een scherm vervanging kun je uitgaan van ongeveer 20 minuten.

Als de monteur klaar is met de reparatie loopt hij samen met je door wat er precies is hersteld. Hierna krijg je de ruimte om je toestel uitgebreid te testen zodat wij weten dat alles goed is verholpen. Daarna krijg je van onze monteur een toelichting over de garantie en ben je weer op pad met een goed werkende iPhone 12.

 

Wat de schade ook is: wacht niet langer en plan een afspraak bij GSM Reparatie Plaza Breda.

Contact via WhatsApp