iPhone 14 Pro Max reparatie Breda

Voor een iPhone 14 Pro max reparatie in Breda of omstreken ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn een van de weinige in Nederland en de enige in Breda die originele Apple onderdelen kunnen plaatsen in je iPhone 14 Pro Max. Dat betekend dat je kwaliteit hetzelfde blijft en je toestel letterlijk weer nieuw is. Hierdoor kunnen we je ook een lange garantie geven op je iPhone 14 Pro max reparatie. Onze opgeleide monteurs werken volgens de Apple richtlijnen, zo weet je zeker dat je iPhone in goede handen is. De reparatie van je iPhone 14 Pro max in Breda hoeft niet lang te duren. Gemiddeld neemt dit zo een 25 minuten in beslag. Je kunt hier dus op blijven wachten onder het genot van een kopje koffie of thee! Je kan bij Gsm Plaza Breda dagelijks direct terecht om je iPhone 14 pro max te laten maken. Dus ook op Zondag! Heb je nog vragen of advies nodig over je iPhone 14 pro max reparatie? Twijfel niet en neem contact met ons op of kom langs in de winkel aan de Ginnekenweg 77.

14 Pro Max reparatie prijzen14 Pro Max scherm

*Prijzen zijn inclusief reparatie zonder verborgen kosten
589 Apple scherm
  •  
ORIGINEEL

iPhone 14 Pro Max scherm vervangen

Ondanks het mooie en strakke design van de iPhone 14 Pro Max, is deze helaas ook heel kwetsbaar omdat hij bijna helemaal van glas is. Een verkeerde val kan dus al snel fataal zijn voor het scherm. Heb jij de pech gehad dat je scherm is gebarsten? Maak je geen zorgen!Wil jij je iPhone 14 Pro max scherm vervangen dan kan je bij ons dezelfde dag nog terecht. Met meerdere monteurs kunnen we je altijd direct helpen om je iPhone 14 pro max scherm te repareren. Onderdelen voor dit model hebben we altijd in huis en worden gemonteerd met 12 maanden garantie hier op. Na de reparatie kun je niet zien dat je scherm ooit stuk is geweest. Dit komt omdat we gebruik maken van een origineel Apple scherm voor je iPhone 14 Pro max reparatie. Je kunt 7 dagen per week bij ons terecht in Breda om je iPhone 14 Pro max scherm te laten maken. We bieden je de mogelijkheid te blijven wachten en mee te kijken met deze reparatie. Dit duurt ongeveer 25 minuten. Dus wil jij je iPhone 14 Pro max scherm laten maken in Breda of omgeving. Kom dan langs of neem contact met ons op.

iPhone 14 Pro max achterkant repareren

Is de achterkant van je iPhone 14 Pro max kapot en wil je deze laten repareren? Kom dan langs en we lossen het dezelfde dag voor je op! We maken gebruik van speciale apparatuur om je iPhone 14 Pro Max achterkant vakkundig en snel te vervangen. De iPhone 14 Pro max achterkant is helemaal van glas wat hem erg kwetsbaar maakt voor vallen en stoten. Helaas gaat deze dus soms kapot, je kan dan terecht bij de experts van Gsm Plaza Breda. Na het vervangen van je iPhone 14 pro max achterkant bieden we je korting op een goede val protectie. Zo proberen we samen te voorkomen dat je achterkant weer stuk gaat. Je kan 7 dagen per week terecht in Breda om je iPhone 14 pro max achterkant te laten maken. Maak een afspraak en laat vandaag nog je iphone 14 pro max achterkant repareren.

iPhone 14 Pro Max laten maken Breda

Ben je op zoek naar een betrouwbare reparatiedienst voor jouw iPhone 14 Pro Max? Je hoeft je geen zorgen meer te maken; bij onze telefoonwinkel in Breda kan je terecht voor een kwalitatief hoogwaardige reparatie. Al jarenlang staan wij bekend om onze professionele dienstverlening. Onze technici hebben jarenlange ervaring en hebben reparaties uitgevoerd voor tal van iPhones. Onze winkel is van Maandag tot en met Zondag geopend en je bent van harte welkom om langs te komen. Onze technici kunnen alle problemen aan jouw iPhone 14 Pro Max in een mum van tijd repareren. We zullen er alles aan doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen, zodat jij zo snel mogelijk weer kunt genieten van je iPhone. Onze reparatiedienst is niet alleen betrouwbaar, maar ook betaalbaar. We bieden een scherpe prijs voor de reparaties van iPhones. Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare iPhone-reparatiedienst, dan ben je bij onze telefoonwinkel in Breda aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op als je meer informatie wilt of als je een reparatie wilt aanvragen.

iPhone 14 Pro Max kopen

Een iPhone 14 Pro Max kopen is zo geregeld. We hebben deze op voorraad en kunnen ze gelijk leveren. We bieden zowel nieuwe als refurbished iPhone 14 pro max telefoons aan. Op beide krijg je een uitmuntende garantie. Je kan er voor kiezen een iPhone 14 pro max los toestel te nemen of in combinatie met een abonnement. Voel je vrij om langs te komen en we geven je een persoonlijk advies.

14 pro max reparatie
Contact via WhatsApp