iPhone Xs reparatie

iPhone Xs scherm reparatie

Prijzen zijn inclsuief reparatie zonder verborgen kosten
369
  •  
ACTIE

Alle reparaties

GSM Reparatie Plaza Breda

Welkom bij GSM Reparatie Plaza. Een walhalla voor telefoon reparatie van alle smartphones, maar een specialist als het gaat om de Apple iPhone. Hier zijn al uw angsten en zorgen met betrekking tot uw smartphone welkom en doen wij er alles aan om deze in een mum van tijd van u weg te nemen. Wij garanderen dat de reparatie snel en soepel zal verlopen.

Sinds 2016 kunt u aan de Ginnekenstraat 77 te Breda de warme welkom hal betreden, plaatst nemen en een kop koffie nuttigen, terwijl uw smartphone wordt verholpen van elk kwaaltje. Met ons beleid van transparantie kunt u ter plekke meekijken met onze gecertificeerde monteurs  hoe uw smartphone wordt gerepareerd. Mochten we niet in staat zijn om op de desbetreffende dag uw probleem op te lossen. Geen probleem. We hebben een aan-huis service en een haal en breng service. Geheel gratis! Zo hoeft u de deur niet uit.

Al meer dan duizenden tevreden klanten zijn u voor geweest en hebben mogen ervaren hoe hun smartphones in een mum van tijd gerepareerd werden. Onze vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat u altijd duidelijk en helder wordt ingelicht over onze procedures en nemen wij u graag mee in het proces. Zo laten wij bijvoorbeeld de keuze tussen huismerk en originele onderdelen volledig aan u en bieden wij altijd garantie aan onze klanten. En dan heb ik het nog niet eens gehad over het feit dat wij een Post NL punt hebben en dat u bij ons voor de deur kunt parkeren. Onze winkel vind u in de mooie wijk Ginneken, waarbij u dicht bij het centrum zit, maar niet te maken zult hebben met enorme drukke winkelstraten.

Dus twijfel niet en kom langs bij GSM Reparatie Plaza in Breda! Dan maken wij uw smartphone zo goed als nieuw!

iPhone Xs

Met de fantastische Super Retina Oled scherm is het een lust voor het oog om de mooiste video’s en foto’s te maken met de iPhone Xs. Apple heeft een tal aan verbeteringen uitgevoerd ten opzichte van voorgaande modellen om de iPhone Xs tot een succes te maken. Ondanks al deze successen heeft de iPhone Xs jammer genoeg zijn mankementen en problemen. Zo zijn problemen met het opladen, de accuduur, de bluetooth verbinding en wifiverbinding een van de meeste voorkomende problemen van iPhone Xs. Ook is de iPhone Xs behuizing geen onbekende voor breekbaarheid en komen veel iPhone gebruikers langs met dergelijke klachten. Al deze problemen met de iPhone Xs is niet onbekend voor GSM Reparatie Plaza in Breda. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de reparatie wordt de iPhone Xs in een mum van tijd gerepareerd. Een beeldscherm reparatie kan al in 20 minuten gedaan worden.