Online reserverenUitleg afspraak telefoon reparatie

Een afspraak plannen is makkelijk en snel

Goed bezig!

Selecteer model

iPhone

Google

iPad

Samsung

Huawei

Overig

Overig

Telefoon reparatie Breda FAQ

Een afspraak voor je telefoon reparatie in Breda plan je gemakkelijk en snel via de online tool. Je kiest het tijdstip dat jou het beste uitkomt en kijkt of deze beschikbaar is. Je kunt ook telefonisch een afspraak plannen voor je gsm reparatie.

Je telefoon repareren in Breda kan altijd bij GSM reparatie plaza. Omdat er zo veel verschillende modellen staan zetten wij alleen de meest voorkomende op de website. Staat jou telefoon er niet tussen en wil je deze toch laten maken? Neem dan even telefonsich contact op om een afspraak te maken. 

Nee. Ook voor je iPad reparatie en laptop reparatie in Breda kun je terecht in onze telefoonwinkel. 

Je vindt onze gsm shop in de bruisende wijk Ginneken. We zijn de eerste telefoonwinkel Ginneken begonnen en zijn te vinden aan de Ginnekenweg 77 in Breda. Parkeren doe je voor de deur. 

Je iPhone scherm repareren we in 20 minuten. Andere iPhone reparaties in Breda duren meestal zelfs korter. Soms komt het voor dat we meer tijd nodig hebben. Dit laten we altijd weten zodat je weet waar je aan toe bent.

Een samsung reparatie is meestal iets ingewikkelder. Toch lukt het ons om je Samsung scherm binnen een half uur te vervangen. Met een origineel scherm ben je verzekerd van een jaar garantie. 

Bij de Huawei reparatie in Breda gebruiken we altijd originele onderdelen. Deze onderdelen zijn meestal bijna even duur als de replica maar het verschil is enorm. Daarom kiezen wij er voor om onze klanten te beschermen en de Huawei reparaties altijd en enkel met originele onderdelen aan te bieden. 

Jouw iPad reparatie is altijd dezelfde dag klaar. Heb jij veel haast en moet je ipad sneller gerepareerd worden? Geen probleem. Laat het ons weten en we ronden de reparatie binnen 1.5 uur af. Niet alleen je iPad reparatie maar ook andere tablets. 

Ook klanten uit Oosterhout, Dongen, Made, en Rijen weten ons vaak te vinden. We krijgen regelmatig klanten die op zoek zijn naar een telefoon reparatie in de buurt van Breda. op dit moment hebben we alleen een telefoonwinkel in Breda. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om je mobiel af te brengen, vraag dan even naar de mogelijkheden van de haal en breng service. 

Contact via WhatsApp