iPhone 7 reparatie

je iPhone 7 reparatie kun je 7 dagen per week laten uitvoeren in onze winkel aan de Ginnekenweg 77. Kijk mee met je iPhone 7 reparatie terwijl een van de deskundige reparateurs je scherm vervangt. Ben jij benieuwd wat dit gaat kosten? Hieronder staat een prijsoverzicht van de meest voorkomende iPhone 7 reparaties. Staat je reparatie er niet tussen of weet je niet precies welke reparatie je nodig hebt, kijk dan onderaan de pagina naar de video met meer uitleg over de verschillende reparaties. 
Alle getoonde prijzen zijn inclusief montage en garantie. Dus geen verborgen kosten!Welke iPhone 7 reparatie heb je nodig?

Video afspelen over iPhone reparatie breda

Wat zijn de verschillende iPhone schermen

Video afspelen over Telefoon maken breda

iPhone 7 reparatie Breda

iPhone 7 Reparatie Breda
De betaalbare iPhone 7 is misschien niet meer de nieuwste iPhone, maar je kunt er wel nog op een goedkope manier mee vooruit. Het heeft een prima prijs wanneer je niet per se het nieuwste model nodig hebt. De iPhone 7 heeft een aantal verbeteringen ten opzichte van de iPhone 6S. Dit model is waterdicht, heeft een verbeterde accu en is stofbestendig dankzij de nieuwe home knop.

 

De iPhone is verkrijgbaar in verschillende kleuren en je kunt kiezen uit verschillende geheugencapaciteiten. De iPhone bestaat alweer een aantal jaar, dus mogelijk beschik je over een refurbished iPhone. Dat is bij ons geen probleem.

 

Helaas kan het gebeuren dat je je telefoon laat vallen en het scherm breekt. In onze winkel hebben we experts die jouw scherm binnen no-time weer als nieuw kunnen krijgen. Je zit goed bij ons voor elke schermreparatie, of dit nou voor je iPhone 7 is of voor een ander apparaat.

 

Waarom kies je voor ons?
Ons personeel is Apple-gecertificeerd. Wanneer klanten een reparatie nodig hebben, mag het personeel van GSM Reparatie Plaza een erkende service aanbieden. We maken gebruik van originele onderdelen, want jij verwacht natuurlijk kwaliteit en wij leveren graag kwaliteit.

Voor elk budget hebben we een optie en na de reparatie kun je weer lekker naar huis met jouw iPhone 7.

 

Hoe lang duurt een reparatie?
Je kunt vanaf 20 minuten al buiten staan met een gerepareerde iPhone 7. Wanneer de schade groot en ingewikkelder is, kan het wat langer duren. Om zeker te weten dat er niet nog iets anders stuk is, vragen we je wat er gebeurd is op het moment dat je de afspraak maakt. Bij ons op locatie in Breda hebben we alle onderdelen klaar liggen wanneer je er bent. Op deze manier nemen we niet onnodig veel tijd van jou in beslag.

 

Wat gebeurt er met alle gegevens op mijn iPhone 7?

Als het nodig is wordt een back-up gemaakt samen met jou in jouw eigen cloud, zodat je zeker weet dat jouw privacy beschermd blijft. Dit doen wij omdat we de AVG-wetgeving heel belangrijk vinden en jou als klant waarderen. Op deze manier hoef jij niet bang te zijn dat je gegevens op straat liggen, maar blijven ze wel goed bewaard voor eigen gebruik.

 

Hoe zit het met Garantie?

Er zijn drie mogelijkheden qua scherm die wij jou aanbieden. We hebben een huismerk waar je garantie op krijgt, maar waarbij mogelijk een kleurverschil te zien is. Je kunt kiezen voor een refurbished scherm. Of je kiest voor een origineel scherm van Apple. Het scherm wordt dan ook door Apple geleverd en je behoud je Apple-garantie. Afhankelijk van jouw keuze, duurt de garantie 1 tot 12 maanden.

 

Scherpe prijzen

Wij maken bij GSM Reparatie Plaza gebruik van zeer scherpe prijzen. Dit zul je al gauw merken als je prijzen gaat vergelijken voor de reparatiekosten. Hopelijk ben je zuinig op je telefoon, maar anders kun je natuurlijk gewoon bij ons terecht.

Maak een afspraak met ons voor het repareren van jouw scherm en loop niet langer met een kapotte iPhone 7 rond. Bel ons op 076 532 04 21 of maak online je afspraak.

 

iPhone 7 laten maken

Met de komst van de iPhone 7 heeft Apple een aantal nieuwe aanpassingen gedaan ten opzichte van de iPhone 6 reeks en alle andere voormalige iPhone reeksen. De eerste verandering is dat de iPhone 7 waterproof is, waardoor de iPhone 7 tot maximaal een half uur onder water op 1 meter diepte beschermd is. De tweede grote verandering is dat de iPhone 7 geen hoofdtelefoonuitgang heeft. Deze vernieuwingen maken de iPhone 7 niet tot een toestel zonder problemen. Ten eerste is de achterkant van de iPhone 7 extreem gevoelig voor krassen. Anders dan andere iPhone toestellen. Ten tweede laat de connectie van de audiochip los of wordt deze verbroken. De audiochip zit op het moederbord, vlakbij je sim kaart. Door het loslaten van deze audiochip in de iPhone 7 werkt de microfoon niet goed. Ook zorgt het ervoor dat de iPhone 7 gaat happeren bij het startscherm. Al deze problemen met de iPhone 7 zijn niet onbekend voor GSM Reparatie Plaza in Breda en kunnen snel opgelost worden. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de reparatie wordt de iPhone 7 in een mum van tijd gerepareerd. Een beeldscherm reparatie kan al in 20 minuten gedaan worden.

Contact via WhatsApp