iPhone 11 pro Max reparatie prijzen

Wil jij een iPhone 11 pro max reparatie in Breda laten uitvoeren? Hieronder tref je een overzicht van de prijzen aan. Je kunt dagelijks bij ons langs komen of online een afspraak maken om nog sneller geholpen te worden. Weet jij niet wat voor iPhone 11 pro Max reparatie je nodig hebt? Onderaan de pagina kun je de video bekijken met meer uitleg. Staat je reparatie er niet bij neem dan contact op met de klantenservice om een prijsopgaaf te ontvangen. Welke iPhone 11 pro max reparatie heb je nodig?

Video afspelen over iPhone reparatie breda

Wat zijn de verschillende iPhone schermen

Video afspelen over Telefoon maken breda

iPhone 11 pro max scherm reparatie

Als jij op zoek bent naar een iPhone 11 pro max reparatie dan wil je een goede service en niet veel betalen. Dat snappen wij. We bieden verschillende opties voor een scherm reparatie van je iPhone 11 pro max. Een huismerk is vaak het goedkoopst. Een origineel scherm is tegenwoordig niet veel duurder. Omdat wij een samenwerking hebben met Apple kunnen wij ook een 11 pro max scherm reparatie uitvoeren met een Apple scherm zodat jij je garantie behoudt bij Apple. Kom snel langs in de winkel zodat een van de reparateurs je advies kan geven wat het beste bij je past. 

iPhone 11 pro max achterkant vervangen

Het overkomt de beste onder ons. Je laat je iPhone vallen en je merkt dat je achterkant kapot is. Wil jij je iPhone 11 pro max achterkant vervangen dan heb je een speciaal laser apparaat nodig. Het achterglas zit namelijk zo goed vast dat je deze er niet af krijgt zonder grote schade aan te richten aan je toestel zonder deze machine. Daarnaast wordt deze machine ook gebruikt om je iPhone te graveren met foto of tekst. Wanneer je langs komt in onze telefoon winkel in Breda dan bekijken we eerst of alleen je achterkant of de complete behuizing vervangen dient te worden. We adviseren je, geven je een duidelijk kostenplaatje, en je bepaalt zelf welke reparatie je wilt uitvoeren. Bij het vervangen van een iPhone 11 pro max achterglas heeft de reparateur vaak een aantal uur nodig. Je kunt kosteloos gebruik maken van een van onze leentoestellen. 

iPhone 11 pro max reparatie Breda

Voor een iPhone 11 pro max reparatie in Breda ben je aan het juiste adres. Al jaren vertrouwen onze klanten er op dat we ze de beste service en garantie bieden. Aan de reviews is duidelijk te zien dat we dit ook waarmaken. Ook voor iPhone 11 pro max reparaties in Oosterhout ben je bij ons welkom op de Ginnekenweg 77. Omdat we zo centraal gelegen zijn is het een korte rit. Parkeren doe je voor de deur en binnen 20 minuten is de iPhone 11 pro max reparatie afgerond. We doen ook complexe reparaties zoals moederbord reparatie. Vraag naar de mogelijkheden in onze winkel. 

Kan ik mijn 11 pro Max laten maken?
De iPhone 11 Pro Max komt uit de iPhone 11 reeks die in 2019 uitkwam. Waar er vaak een Max versie is die iets groter en beter is, heeft Apple dit jaar gekozen voor een Pro Max model. Apple heeft het daar niet alleen bij gelaten, want Bigger is Better! De iPhone 11 Pro Max is voor de iPhone liefhebber die het allerbeste wilt.

 

De telefoon heeft een super Retina XDR Oled scherm waarmee jij de prachtigste foto’s maakt van jouw dierbare momenten. Met de extra lens maak je de foto’s zelfs in het donker! Zonde als jouw telefoon valt en er iets kapot aan gaat, zoals je scherm. Op deze manier kan je niet meer genieten van die mooie kiekjes. Gelukkig staat GSM Reparatie Plaza in Breda altijd voor je klaar.

 

Wat bieden wij?

Bij GSM Reparatie Plaza Breda begrijpen we dat een iPhone 11 Pro Max een toestel is van een echte liefhebber. Helaas zit een ongelukje in een klein hoekje. In dat geval kun je bij ons terecht. Alle monteurs van GSM Reparatie Plaza Breda zijn gecertificeerd Apple monteurs. Dit wil zeggen dat wij een Apple kwaliteit bieden voor een zachte prijs.

 

In een paar kleine stappen heb je al een afspraak met één van onze experts die je toestel kan repareren. Dit doen wij 7 dagen in de week dus er is altijd een moment om je probleem te verhelpen. Zodat jij als echte liefhebber weer een toestel hebt waar je weer veel plezier van kunt beleven. Een scherm herstel doen we al binnen 20 minuten dus je staat binnen no time weer buiten met een telefoon waar geen gebrek aan te zien is.

Tijdens de afspraak kun je genieten van koffie of thee en in de tussentijd is onze monteur je toestel aan het herstellen. Dit doen we aan de hand van de reparatie die je verzocht hebt tijdens het maken van de afspraak.

 

Als de monteur jouw toestel heeft gerepareerd, legt hij je graag uit wat hij heeft verholpen en kan je het ter plekke testen. Daarna kun je weer zorgeloos genieten van je iPhone 11 Pro Max.

 

Heb ik garantie?
Wist je dat je ook garantie hebt op onze herstelwerkzaamheden? De garantieduur is afhankelijk van wat er gerepareerd is en welke onderdelen eventueel vervangen zijn. Bij een schermreparatie kan de garantie uitlopen van 1 tot 12 maanden afhankelijk van welk scherm je kiest. Kies je voor een origineel Apple scherm dan behoud je ook je garantie bij Apple.

 

Maak vandaag nog een afspraak via de website en loop niet langer rond met een kapotte telefoon.

 

iPhone 11 Pro max repareren breda

Met de fantastische Super Retina Oled scherm is het een lust voor het oog om de mooiste video’s en foto’s te maken met de iPhone 11 Pro Max. Apple heeft een tal aan verbeteringen uitgevoerd ten opzichte van voorgaande modellen om de iPhone 11 Pro Max tot een succes te maken. Ondanks al deze successen heeft de iPhone jammer genoeg zijn mankementen en problemen. Zo zijn problemen met het opladen, de accuduur, de bluetooth verbinding en wifiverbinding een van de meeste voorkomende problemen van iPhone 11 Pro Max. Ook is de iPhone behuizing geen onbekende voor breekbaarheid en komen veel gebruikers langs met dergelijke klachten. Al deze problemen zijn niet onbekend voor Reparatie Plaza in Breda. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de reparatie wordt de iPhone 11 Pro Max in een mum van tijd gerepareerd. Een beeldscherm reparatie kan al in 20 minuten gedaan worden.

Contact via WhatsApp