iPhone 14 reparatie Breda

Ben je op zoek naar een iPhone 14 reparatie in Breda, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Naast onze jarenlange ervaring in de branche, beschikken we ook over de best opgeleide monteurs. Als een van de weinigen in Nederland hebben we toegang tot originele Apple onderdelen voor reparatie.. Dit betekend dat je dezelfde kwaliteit behoud als toen je je iPhone kocht. Onze erkende monteurs werken via de Apple richtlijnen en zorgen voor een snelle en vakkundige reparatie aan je iPhone 14 in Breda. Hieronder tref je een prijsoverzicht van de meest voorkomende reparaties voor dit model. Dus wil jij je iPhone 14 laten repareren in Breda, maak dan snel een afspraak of kom langs in een van onze winkels. Staat de reparatie die je zoekt er niet tussen? Maak je niet druk, ook deze voeren we uit! Neem contact met ons op voor de prijs of kom langs.

iPhone 14 reparatie prijzeniPhone 14 scherm

*Prijzen zijn inclusief reparatie zonder verborgen kosten
429 Apple scherm
  •  
Origineel

iPhone 14 scherm vervangen Breda

Een iPhone 14 scherm laten vervangen in Breda doe je natuurlijk bij de experts van Gsm Plaza. Je krijgt een origineel Apple scherm in je iPhone 14 en geen namaak of kopie Binnen 30 minuten is je iPhone 14 weer als nieuw en merk je niet dat deze ooit stuk is geweest. Je iPhone 14 scherm vervangen in Breda hoeft niet veel te kosten. Hierboven tref je een prijsoverzicht aan. Je kan zonder afspraak binnenlopen voor het repareren van je iPhone 14 scherm in Breda. Bij het laten maken van je iPhone 14 scherm bieden we je de mogelijkheid om mee te kijken met de reparatie. Zo kun je zien hoe je iPhone 14 er van binnen uit ziet. We raden je aan om je iPhone 14 scherm te beschermen met een glasplaatje/protector en een hoesje. Hiermee is de kans de volgende keer kleiner dat je iPhone 14 scherm stuk gaat. Ook voor andere accessoires voor je iPhone 14 in Breda kan je bij ons terecht.

iPhone 14 achterkant repareren Breda

Is de achterkant van je iPhone 14 kapot en wil je deze laten repareren in Breda? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We beschikken over de juiste skills en tools om je iPhone 14 achterkant te maken in Breda. We hebben alle kleuren op voorraad en je kan als je wilt een nieuwe kleur geven aan je iPhone 14. Naast de reparatie van je achterglas is het ook mogelijk om een complete behuizing vervanging te nemen voor je iPhone 14. Hier wordt het complete frame+achterkant vervangen. Dit betekend dat het volgende wordt vervangen: microfoon, oplaad poort, volumeknop, sluimerknop, aan/uit knop, nfc, zaklamp, antennes en nog vele andere. De reparatie van alleen je achterglas is goedkoper dan een complete behuizing. Waar je ook voor kiest, bij ons kun je dezelfde dag weer een goedwerkende en goed uitziende iPhone 14 achterkant hebben. Maak een afspraak en laat vandaag nog je iPhone 14 achterkant maken in Breda. 

iPhone 14 kopen

Wil je een iPhone 14, iPhone 14 Pro of iPhone 14 Pro Max kopen? Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel in Breda. Je kan een iPhone 14 aanschaffen met abonnement of als los toestel. Bepaal dit zelf. 

iPhone 14 reparatie

GSM Reparatie Plaza Breda

Welkom bij GSM Reparatie Plaza. Een walhalla voor telefoon reparatie van alle smartphones, maar een specialist als het gaat om de Apple iPhone. Hier zijn al uw angsten en zorgen met betrekking tot uw smartphone welkom en doen wij er alles aan om deze in een mum van tijd van u weg te nemen. Wij garanderen dat de reparatie snel en soepel zal verlopen.

Sinds 2016 kunt u aan de Ginnekenweg 77 te Breda de warme welkom hal betreden, plaatst nemen en een kop koffie nuttigen, terwijl uw smartphone wordt verholpen van elk kwaaltje. Met ons beleid van transparantie kunt u ter plekke meekijken met onze gecertificeerde monteurs  hoe uw smartphone wordt gerepareerd. Mochten we niet in staat zijn om op de desbetreffende dag uw probleem op te lossen. Geen probleem. We hebben een aan-huis service en een haal en breng service. Geheel gratis! Zo hoeft u de deur niet uit.

Al meer dan duizenden tevreden klanten zijn u voor geweest en hebben mogen ervaren hoe hun smartphones in een mum van tijd gerepareerd werden. Onze vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat u altijd duidelijk en helder wordt ingelicht over onze procedures en nemen wij u graag mee in het proces. Zo laten wij bijvoorbeeld de keuze tussen huismerk en originele onderdelen volledig aan u en bieden wij altijd garantie aan onze klanten. En dan heb ik het nog niet eens gehad over het feit dat wij een Post NL punt hebben en dat u bij ons voor de deur kunt parkeren. Onze winkel vind u in de mooie wijk Ginneken, waarbij u dicht bij het centrum zit, maar niet te maken zult hebben met enorme drukke winkelstraten.

Dus twijfel niet en kom langs bij GSM Reparatie Plaza in Breda! Dan maken wij uw smartphone zo goed als nieuw!

 

Met het design van de iPhone 14, blijft de telefoon kwetsbaar. De glasplaat is een gevoeligheid voor iedereen die wel eens de telefoon uit zijn hand laat glippen. Zonde om met een goedwerkende, maar kapotte telefoon rond te blijven lopen… De experts van GSM Reparatie Plaza staan gelukkig klaar voor elke reparatie aan jouw iPhone 14!

Waarom GSM Reparatie Plaza in Breda?
Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor GSM Reparatie Plaza in de stad Breda. Wist je bijvoorbeeld dat alle experts monteurs zijn met een Apple certificering? Hiermee kunnen ze jou een door Apple-erkende service bieden met dezelfde kwaliteit die je van Apple gewend bent. Jouw iPhone 14 wordt dus onder handen genomen met een hoge mate van zorgvuldigheid en kwaliteit.

Je kunt met de iPhone 14 de allermooiste video’s en foto’s maken, maar toch heeft de iPhone 14 enkele mankementen en problemen. Onze experts zijn opgeleid om vakkundig met jouw iPhone aan de slag te gaan en weten de veelvoorkomende problemen met deze iPhone 14 snel en kwalitatief te repareren.

We gaan met zorg en aandacht om met jouw telefoon, omdat we kwaliteit ontzettend belangrijk vinden. Als jij tevreden bent, dan zijn wij dat ook. We willen dat je weer geniet van je iPhone 14 en er plezier aan hebt vanaf het moment dat jij bij ons de deur uitloopt.

Contact via WhatsApp