iPhone 8 plus reparatie

Op deze pagina vind je een overzicht en de prijzen van de meest voorkomende iPhone 8 Plus reparaties. Ook als je reparatie er niet tussen staat kunnen we je telefoon repareren. Neem contact op om te vragen wat het gaat kosten om je iPhone 8 plus te laten repareren. Weet jij niet welke iPhone 8 Plus reparatie je nodig hebt? Geen probleem! Onderaan deze pagina kun je een video bekijken waar meer uitleg staat over de verschillende reparaties en wanneer je deze nodig hebt. 
Alle prijzen zijn inclusief montage, dus geen verborgen kosten!Welke iPhone 8 Plus reparatie heb je nodig?

Video afspelen over iPhone reparatie breda

Wat zijn de verschillende iPhone schermen

Video afspelen over Telefoon maken breda

iPhone 8 Plus reparatie in Breda?
Met 5,5 inch is de iPhone 8 Plus best een grote iPhone ten opzichte van alle voorgangers. Veel mensen hebben gekozen voor de grote iPhone 8 Plus vanwege de dubbele camera. In veel opzichten is de iPhone 8 Plus een verbeterde versie van de iPhone 7 Plus.Ondanks dat Apple de iPhone 8 Plus niet meer door Apple wordt verkocht, is de telefoon nog in veel winkels verkrijgbaar en zijn er veel refurbished modellen beschikbaar.

Net zoals bij de iPhone 8, heeft dit model een glazen achterkant. Dit zorgt voor extra kwetsbaarheid en vergroot de kans op krassen en beschadigingen. Het grote formaat van deze telefoon zorgt er ook nog eens voor dat de grip anders is. De iPhone 8 Plus ligt vaak niet lekker in de hand en doordat je niet altijd de juiste grip hebt, is de kans heel groot dat je de telefoon laat vallen. Wanneer je er geen beschermhoes omheen hebt, kan het dus voorkomen dat je scherm barst aan één van de kanten, of allebei de kanten.

Wat zijn kwetsbaarheid van de iPhone 8 Plus?
De glazen behuizing zorgt ervoor dat de iPhone 8 Plus erg kwetsbaar blijft voor barsten, krassen en andere beschadigingen. We raden dan ook altijd aan een hoes te gebruiken voor bescherming van de behuizing. Toch kan het gebeuren dat een val van je telefoon ervoor zorgt dat je scherm in duigen ligt. Bij GSM Reparatie Plaza in Breda kun je altijd terecht voor jouw iPhone reparatie.

Waarom kies je voor ons?
Er zijn meerdere redenen waarom je bij ons je scherm wil repareren.

Al onze medewerkers zijn gecertificeerd met een Apple certificaat. Dankzij hun certificaat kunnen zij jou helpen met kwalitatieve service, welke erkend wordt door Apple.

Daarnaast kun je (budget-afhankelijk) kiezen voor een reparatie die bij jou past.

  • Huismerk scherm, deze is van prima kwaliteit. Heel soms komt het voor dat klanten een kleurverschil ervaren.
  • Refurbished scherm, dit is een scherm met precies dezelfde hardware en kwaliteit als een originele.
  • Apple scherm, wordt geleverd door Apple en je raakt hierdoor je Apple-garantie van je telefoon niet kwijt, wanneer je jouw iPhone 8 Plus nieuw hebt gekocht.

Onze service is altijd kwalitatief, ongeacht of je een nieuwe of refurbished iPhone 8 Plus hebt. We repareren telefoons met de uiterste zorg en met beleid en vinden jouw tevredenheid het belangrijkst. Wij zijn pas tevreden als jij weer plezier ervaart van jouw iPhone.

Moet ik een afspraak plannen?
Als je nog niet goed weet wat je wil of nodig hebt, kun je contact opnemen met een van onze gecertificeerde monteurs. Zij kunnen je precies vertellen op welke manier we jou kunnen helpen.

De behuizing van een iPhone 8 Plus wordt door onze monteurs al snel gerepareerd. Ook voor het repareren van jouw scherm zijn we in een mum van tijd klaar en kun jij weer zorgeloos genieten van jouw telefoon. Maak gemakkelijk online je afspraak of bel ons. Een afspraak plan je in via de website of op ons nummer 076-5320421. 

Uiteraard kun je ook 7 dagen per week gewoon binnenlopen wanneer het jou uitkomt!

iPhone 8 Plus scherm maken Breda

Met de volledig glazen behuizing is de iPhone 8 plus een unicum in zijn soort. Met zijn formaat dient de iPhone 8 plus de beeldbeleving van de gebruiker te bevorderen. Echter valt dat nogal tegen. De iPhone 8 plus is groot van formaat ten opzichte van de 5.5 inch scherm, waardoor de iPhone 8 plus onwennig in de hand voelt en je het toestel al snel kan laten vallen. Gelukkig is Beeldscherm reparatie al snel geregeld bij GSM reparatie Plaza in Breda. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de reparatie wordt de iPhone 8 plus in een mum van tijd gerepareerd. Een beeldscherm reparatie kan al in 20 minuten gedaan worden Ook de behuizing van de iPhone 8 plus is voor de gecertificeerde monteurs   makkelijk te repareren. Met de glazen behuizing oogt de iPhone 8 plus kwetsbaar en makkelijk breekbaar.

Contact via WhatsApp