iPhone 8 Reparatie

iPhone 8 Scherm vervangen

Prijzen zijn inclusief reparatie zonder verborgen kosten
€239
129 Scherm reparatie
  •  
ACTIE

Alle reparaties

GSM Reparatie Plaza Breda

Welkom bij GSM Reparatie Plaza. Een walhalla voor telefoon reparatie van alle smartphones, maar een specialist als het gaat om de Apple iPhone. Hier zijn al uw angsten en zorgen met betrekking tot uw smartphone welkom en doen wij er alles aan om deze in een mum van tijd van u weg te nemen. Wij garanderen dat de reparatie snel en soepel zal verlopen.

Sinds 2016 kunt u aan de Ginnekenstraat 77 te Breda de warme welkom hal betreden, plaatst nemen en een kop koffie nuttigen, terwijl uw smartphone wordt verholpen van elk kwaaltje. Met ons beleid van transparantie kunt u ter plekke meekijken met onze gecertificeerde monteurs  hoe uw smartphone wordt gerepareerd. Mochten we niet in staat zijn om op de desbetreffende dag uw probleem op te lossen. Geen probleem. We hebben een aan-huis service en een haal en breng service. Geheel gratis! Zo hoeft u de deur niet uit.

Al meer dan duizenden tevreden klanten zijn u voor geweest en hebben mogen ervaren hoe hun smartphones in een mum van tijd gerepareerd werden. Onze vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat u altijd duidelijk en helder wordt ingelicht over onze procedures en nemen wij u graag mee in het proces. Zo laten wij bijvoorbeeld de keuze tussen huismerk en originele onderdelen volledig aan u en bieden wij altijd garantie aan onze klanten. En dan heb ik het nog niet eens gehad over het feit dat wij een Post NL punt hebben en dat u bij ons voor de deur kunt parkeren. Onze winkel vind u in de mooie wijk Ginneken, waarbij u dicht bij het centrum zit, maar niet te maken zult hebben met enorme drukke winkelstraten.

Dus twijfel niet en kom langs bij GSM Reparatie Plaza in Breda! Dan maken wij uw smartphone zo goed als nieuw!

iPhone 8

Een van de grootste veranderingen aan de iPhone 8 is dat zowel de voorkant als de achterkant van glas is. Dit maakt de iPhone 8 uniek in zijn soort en maakt het toestel iets exclusiever dan toestellen met een aluminium behuizing. Een nadeel daarvan is dat de iPhone 8 hierdoor kwetsbaarder oogt voor krassen en breuken aan het beeldscherm  en de glazen behuizing. Uiteraard is het bij beeldscherm schade en/of schade aan de behuizing mogelijk om bij GSM Reparatie Plaza terecht te komen voor reparatie. De gecertificeerde monteurs    kunnen afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de reparatie de iPhone 8 in een mum van tijd repareren. Een beeldscherm reparatie kan al in 20 minuten gedaan worden. Ook bij het vastlopen of het onverwacht resetten van uw iPhone 8 kunt u terecht aan de Ginnekenstraat in Breda voor reparatie en vakkundig advies.