Huawei reparatie Breda

Wil jij je Huawei reparatie in Breda laten uitvoeren? Kom dan snel langs voor de scherpste prijzen en beste onderdelen. Een Huawei scherm reparatie voeren wij uit binnen 30 minuten. Wist je dat je bij ons altijd originele onderdelen krijgt geleverd vanuit Huawei? Op die manier garanderen wij dat je op je Huawei reparatie minimaal 12 maanden garantie krijgt. Onze reparateurs voeren dagelijks Huawei scherm reparaties uit en we zijn daarom een van de specialisten wat betreft Huawei reparaties in Breda. Hieronder kun je kiezen welk model je hebt om meer informatie te krijgen over de prijzen. Wil je vandaag nog terecht voor je Huawei reparatie? Laat het ons dan even weten zodat we er voor zorgen dat de juiste onderdelen op voorraad zijn. P40 Pro Plus

P40 Pro Plus

P Smart Plus

P Smart Plus

P30 Lite

P30 Lite

P10

P10

P40 lite

P40 lite

P Smart

P Smart

P20 Pro

P20 Pro

P10 Lite

P10 Lite

P40 pro

P40 Pro

P30 Pro

P30 Pro

P20

P20

P9

P9

P40

P40

P30

P30

P20 Lite

P20 Lite

P9 Lite

P9 Lite

Mate 20 Pro

Mate 20 Pro

Mate 10 Lite

Mate 10 Lite

Mate 20 lite

Mate 20 lite

Mate 9 Lite

Mate 9 Lite

Mate 20

Mate 20

Mate 9

Mate 9

Mate 10 Pro

Mate 10 Pro

Mate 9 Pro

Mate 9 Pro

Voor overige Huawei reparatie klik hier

Welke Huawei reparatie heb je nodig?

Video afspelen over iPhone reparatie breda

Huawei scherm reparatie

Voor een Huawei scherm reparatie ben je vaak niet veel geld kwijt. Omdat dit merk een stuk goedkoper is dan de traditionele smartphones zijn ook de onderdelen vaak ook goedkoper. Heb je vlekken in je Huawei scherm dan is je LCD kapot. In dat geval moet het scherm ook vervangen worden. Dit komt omdat Huawei werkt met 2 componenten in 1 onderdeel. Dit betekent dat je scherm vaak niet los verkrijgbaar is zonder LCD. In veel gevallen heeft dit geen effect op de prijs van Huawei scherm reparaties. Wil jij weten wat de exacte kosten zijn klik dan hierboven op je model en kijk snel evrder!

Huawei reparatie Breda

Ben jij op zoek naar een Huawei reparatie in Breda, dan ben je bij reparatie plaza aan het juiste adres. Onze reparateurs hebben geruime tijd ervaring met de Huawei reparaties. Je kunt dan denken aan je scherm vervangen, Huawei batterij vervangen met een originele, of gewoon een software update. Ook voor advies over je geliefde Huawei kun je bij ons terecht. De Huawei reparaties in onze winkel in Breda zijn vaak vele een fractie van de prijs die je betaald voor een nieuwe. Toch kan het soms voorkomen dat er zo veel onderdelen vervangen moeten worden, dat een Huawei reparatie financieel niet slim is. In dat geval hebben we ook Huawei telefoons beschikbaar die je kunt kopen. Deze zijn altijd een stuk goedkoper dan elders. Zoek je een Huawei reparatie in Oosterhout, dan kun je ook bij ons terecht. Binnen een kwartier bereik je met de auto onze winkel en parkeer je gemakkelijk voor de deur. 

Huawei laten maken in 20 minuten

Wie wil dat nou niet? Je Huawei laten maken binnen 20 minuten. Omdat wij werken met originele onderdelen voor Huawei reparaties in Breda, ben je vaak veel minder tijd kwijt aan een reparatie. Daarnaast is de kwaliteit van deze onderdelen vaan een stuk beter dan aftermarket. Wil jij te Huawei telefoon vandaag nog laten maken? Maak dan snel een afspraak via de website of telefonisch. 

Contact via WhatsApp