iPhone 5 serie reparatie prijzen

Op deze pagina vind je de prijzen voor de iPhone 5 serie. Hieronder valt de iPhone 5, de iPhone 5s, de iPhone 5c en de iPhone SE van2016. De meest voorkomende reparaties die we uitvoeren in onze winkel in Breda zijn hieronder beschreven. Weet je niet welke reparatie je nodig hebt? Bekijk dan de video onderaan de pagina voor meer uitleg en informatie. 

GSM Reparatie Plaza Breda

Welkom bij GSM Reparatie Plaza. Een walhalla voor telefoon reparatie van alle smartphones, maar een specialist als het gaat om de Apple iPhone. Hier zijn al uw angsten en zorgen met betrekking tot uw smartphone welkom en doen wij er alles aan om deze in een mum van tijd van u weg te nemen. Wij garanderen dat de reparatie snel en soepel zal verlopen.

Sinds 2016 kunt u aan de Ginnekenstraat 77 te Breda de warme welkom hal betreden, plaatst nemen en een kop koffie nuttigen, terwijl uw smartphone wordt verholpen van elk kwaaltje. Met ons beleid van transparantie kunt u ter plekke meekijken met onze gecertificeerde monteurs  hoe uw smartphone wordt gerepareerd. Mochten we niet in staat zijn om op de desbetreffende dag uw probleem op te lossen. Geen probleem. We hebben een aan-huis service en een haal en breng service. Geheel gratis! Zo hoeft u de deur niet uit.

Al meer dan duizenden tevreden klanten zijn u voor geweest en hebben mogen ervaren hoe hun smartphones in een mum van tijd gerepareerd werden. Onze vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat u altijd duidelijk en helder wordt ingelicht over onze procedures en nemen wij u graag mee in het proces. Zo laten wij bijvoorbeeld de keuze tussen huismerk en originele onderdelen volledig aan u en bieden wij altijd garantie aan onze klanten. En dan heb ik het nog niet eens gehad over het feit dat wij een Post NL punt hebben en dat u bij ons voor de deur kunt parkeren. Onze winkel vind u in de mooie wijk Ginneken, waarbij u dicht bij het centrum zit, maar niet te maken zult hebben met enorme drukke winkelstraten.

Dus twijfel niet en kom langs bij GSM Reparatie Plaza in Breda! Dan maken wij uw smartphone zo goed als nieuw!

iPhone 5 reparatie Breda

Voor een iPhone 5 reparatie in Breda ben je hier aan het juiste adres. We repareren je iPhone niet alleen snel maar ook met uitstekende onderdelen. Soms is het bij de oudere modellen, zoals deze iPhone 5, goed om te kijken of het nog warad is om de reparatie uit te voeren. In sommige gevalen ben je voordeliger uit om een nieuwer toestel bij ons te kopen in combinatie met het inleveren van je oude toestel. Vraag in de winkel naar meer informatie. 

iPhone 5s reparatie Breda

De iPhone 5s was de uitgebreide en nieuwere versie van de iPhone 5. Deze telefoon was de eerste met een fingerprint. Om die reden zien we dat deze reparatie vaak voorkomt. Wil jij bijvoorbeeld je iPhone 5s scherm vervangen dan doen wij dit voor je binnen 10 minuten!

iPhone SE reparatie Breda

Let op! Het gaat hier om de SE uit 2016.

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt wat betreft prijzen en welke reparatie je telefoon nodig heeft. Omdat de verwachting is dat de SE uit 2016 nog wel even mee kan gaan is bijvoorbeeld een iPhone se scherm reparatie vaak nog een slimme keuze. Dit kan namelijk al vanaf €49. 

Contact via WhatsApp