Selecteer je iPhone

12 Pro Max

12 pro max

11 Pro max

11 pro max

XS Max

XS Max

iPhone 8+

iPhone 8+

iPhone 6s+

iPhone 6s+

12 Pro

12 pro

11 pro

11 pro

iPhone XS

iPhone XS

iPhone 8

iPhone 8

iPhone 6s

iPhone 6s

iPhone 12

iPhone 12

iPhone 11

iPhone 11

iPhone XR

iPhone XR

iPhone 7+

iPhone 7+

iPhone 6+

iPhone 6+

12 Mini

12 mini

SE 2020

SE 2020

iPhone X

iPhone X

iPhone 7

iPhone 7

iPhone 6

iPhone 6

Voor een andere iPhone reparatie klik hier

GSM Reparatie Plaza Breda

Welkom bij GSM Reparatie Plaza. Een walhalla voor telefoon reparatie van alle smartphones, maar een specialist als het gaat om de Apple iPhone. Hier zijn al uw angsten en zorgen met betrekking tot uw smartphone welkom en doen wij er alles aan om deze in een mum van tijd van u weg te nemen. Wij garanderen dat de reparatie snel en soepel zal verlopen.

Sinds 2016 kunt u aan de Ginnekenstraat 77 te Breda de warme welkom hal betreden, plaatst nemen en een kop koffie nuttigen, terwijl uw smartphone wordt verholpen van elk kwaaltje. Met ons beleid van transparantie kunt u ter plekke meekijken met onze gecertificeerde monteurs  hoe uw smartphone wordt gerepareerd. Mochten we niet in staat zijn om op de desbetreffende dag uw probleem op te lossen. Geen probleem. We hebben een aan-huis service en een haal en breng service. Geheel gratis! Zo hoeft u de deur niet uit.

Al meer dan duizenden tevreden klanten zijn u voor geweest en hebben mogen ervaren hoe hun smartphones in een mum van tijd gerepareerd werden. Onze vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat u altijd duidelijk en helder wordt ingelicht over onze procedures en nemen wij u graag mee in het proces. Zo laten wij bijvoorbeeld de keuze tussen huismerk en originele onderdelen volledig aan u en bieden wij altijd garantie aan onze klanten. En dan heb ik het nog niet eens gehad over het feit dat wij een Post NL punt hebben en dat u bij ons voor de deur kunt parkeren. Onze winkel vind u in de mooie wijk Ginneken, waarbij u dicht bij het centrum zit, maar niet te maken zult hebben met enorme drukke winkelstraten.

Dus twijfel niet en kom langs bij GSM Reparatie Plaza in Breda! Dan maken wij uw smartphone zo goed als nieuw!

iPhone Reparatie Breda

Het hebben van een smartphone valt niet meer weg te denken in onze huidige maatschappij. Het simpel bellen en sms’en valt niet meer onder het standaard dagelijks gebruik. Sociaal Media, het maken van foto’s en video-opnamen of simpelweg de routeplanner zijn één van de vele manieren waarop wij met onze smartphone invulling geven aan ons dagelijks leven. Maar het hebben van een smartphone maakt ons ook kwetsbaar. Een defect toestel kan als snel invloed hebben ons mobiliteit en bereikbaarheid en dit geldt ook voor de Apple iPhone.

 

De problemen met de iPhone zijn uiteenlopend. Klanten komen verschillende vormen van defecten aan hun toestel langs voor reparaties, van verbindingsproblemen tot kapotte beeldschermen.  Zo zijn alle iPhone toestellen voor de iPhone 7 gevoelig voor waterschade, omdat ze niet water proof zijn en komen klanten vaak langs vanwege een defecte homebutton, accuproblemen of een kapotte beeldscherm. iPhone apparaten die na de iPhone 7 zijn gekomen zijn vaak onderworpen aan audio- en microfoon defecten, niet werkende touchscreens en iPhone apparaten die oververhit raken.

 

Niet getreurd, want bij GSM Reparatie Plaza zijn deze problemen niet onbekend en is uw iPhone in veilige handen. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de reparatie wordt zijn onze gecertificeerde monteurs  instaat uw iPhone apparaat in een mum van tijd te repareren. Een beeldscherm reparatie kan al in 20 minuten gedaan worden.

Chat openen
Contact via WhatsApp