Attentie! Attentie! Alle iPhone gebruikers!

Deze blog is speciaal voor de beginnende Apple iPhone gebruikers en mocht je tot een van de eerste iPhone gebruikers behoren dan kan het alsnog geen kwaad om mee te lezen. Dagelijks zijn er wel nieuwe apps die je kan downloaden. De App Store staat vol met eindeloos veel mogelijkheden. Maar welke apps zijn in Nederland nou echt interessant of in ieder geval de moeite waard om te downloaden. Van de ongeveer 2 miljoen apps die te vinden zijn in de App store is er een top 10 selectie gemaakt en deze zijn als volgt:

  1. Tweetbot
  2. WhatsApp Messenger
  3. YouTube
  4. Flitsmeister
  5. Netflix
  6. Telegram Messenger
  7. Buienalarm
  8. Instagram
  9. Facebook
  10. Google Maps

De meeste Android gebruikers zullen naar deze lijst kijken en waarschijnlijk een gevoel hebben, omdat ze waarschijnlijk 9 van de 10 apps al op hun smartphone hebben gedownload via Google Playstore. Het antwoord is logisch en dat is Tweetbot. Kom je er niet uit of heb je een reparatie voor je iPhone nodig? Dan kun je hier terecht.

Tweetbot is namelijk een Twitter-client speciaal voor de iPhone, waarmee je Twitter ook vanaf je iPhone kan gebruiken. De grootste voordelen die Tweetbot met zich meebrengt is dat je Media kan toevoegen aan je tweets, dat je andere gebruikers en hashtags kan selecteren, dat je verschillende timelines en lijsten kan gebruiken. Daarnaast ondersteunt Tweetbot meerdere accounts, kun je knoppen zelf instellen en kun je berichten die aan jou gericht zijn makkelijk vinden.

Met al deze mogelijkheden was het toch wel de moeite waard om deze lijst door te nemen, toch?

Contact via WhatsApp