iPhone reparatie Breda is duurzaam

iPhone reparatie is een duurzame keus

Twijfel je nog over het aanschaffen van een nieuwe telefoon of een iPhone reparatie? Niet doen. Door je defecte toestel weg te gooien en een nieuw exemplaar aan te schaffen draag je bij aan een toenemende elektronische afvalberg. Smartphonetoestellen zijn namelijk moeilijk recyclebaar. Dit komt omdat de verschillende onderdelen op een bepaalde systematische manier verwijderd en ingezameld moeten worden. Dit is een arbeidsintensief en kostbaar proces. Juist daarom worden defecte toestellen massaal naar derde wereldlanden verstuurd. Hier gelden minder strenge regels met betrekking tot milieu en gezondheid. De manier waarop men in deze landen met oude smartphones omgaat is dan ook buitengewoonlijk schadelijk voor mensen en zeer belastend voor het milieu.

Door reparatie beperk je de elektronische afvalberg

Door je telefoon te laten repareren verleng je de levensduur. Je hoeft geen nieuw toestel aan te schaffen en je bent daarom sowieso voordeliger uit. Ook hoef je het oude toestel niet weg te gooien. Hierdoor wordt de elektronische afvalberg in derde wereldlanden kleiner. Zo lever jij op jouw manier een duurzame bijdrage aan het milieu. Daarbij komt ook nog eens dat veel mankementen heel gemakkelijk te repareren zijn. Of het nu gaat om het vervangen van accu’s, het uitbreiden van een geheugen of het herstellen van een gebroken scherm.

Kies voor de toekomst van onze planeet: laat je iPhone repareren

Ben je overtuigd en wil je jouw iPhone laten repareren? Bij www.gsmreparatieplaza.nl

zijn wij je je graag van dienst. Wij kunnen vrijwel alle reparaties uitvoeren en doen dit op een milieuvriendelijke manier. Bovendien gebruiken we alleen duurzame onderdelen van hoge kwaliteit. Je kunt er dan ook op vertrouwen dat jouw iPhone na onze reparatie weer zo goed als nieuw is.

Contact via WhatsApp