GSM reparatie plaza Breda adviseert – Originele lader

Goodmorning everyone!

Graag wil ik nog wat tips en tricks met jullie delen.

Het belang van gebruik van een originele lader voor je smartphone wordt vaak onderschat. De meeste mensen weten niet dat dit echt heel belangrijk is om een reparatie aan je chargeport te voorkomen. Vele van ons zijn al snel geneigd om een goedkope lader te kopen. Zoals ze al zeggen, goedkoop is duurkoop. Ben je benieuwd wat er zo belangrijk is aan een originele lader? Lees het dan verder op onze blog!

www.gsmreparatieplaza.nl

Natuurlijk kan je bij ons terecht als je accu vervangen moet worden. Voor alle andere telefoon reparaties, scherm reparatie voor je iphone en andere dingen kun je ook bij ons terecht in Breda! Maar zeg nou zelf, voorkomen is toch beter dan genezen!

Door het gebruik van een namaak oplader word je accu aangetast waardoor het niet meer gaat functioneren zoals het hoort. In het ergste geval kan je telefoon niet meer opladen of gaat hij niet meer aan. Daarnaast gaat je batterij ook veel sneller leeg door een namaak oplader omdat je accu word aangetast. Een accu vervangen bij ons in Breda is dan nog je enige oplossing.

Hoe snel een neppe oplader je smartphone kan beschadigen is nog niet duidelijk. Dat het schadelijk is voor je smartphone is een ding wat zeker is. Met name de namaak opladers uit China bijvoorbeeld. Die opladers zien er aan de buitenkant heel origineel uit, maar toch kun je deze herkennen.

Aan een aantal symptomen kun je namaak opladers al herkennen. Bijvoorbeeld als je telefoon erg warm word tijdens het laden. Ook als de oplader heel langzaam laadt is deze waarschijnlijk nep. Als je goed kijkt naar een namaak oplader zie je meestal dat het logo niet hetzelfde is als bij een originele.

Daarom is het belangrijk om te investeren in een goede oplader voor je telefoon. Zo is de levensduur van je telefoon veel langer en hoef je minder vaak geld uit te geven aan reparaties. Mocht je accu toch aangetast zijn door het gebruik van een neppe oplader, of voor een andere telefoon reparatie, kom dan gauw langs en profiteer van de kortingen die we momenteel hebben.

Bekijk hier de prijzen voor een accu reparatie Breda:

iPhone accu vervangen
Samsung Accu vervangen

Contact via WhatsApp