iPhone 5s/5/5c/SE

GSM Reparatie Plaza Breda

Welkom bij GSM Reparatie Plaza. Een walhalla voor telefoon reparatie van alle smartphones, maar een specialist als het gaat om de Apple iPhone. Hier zijn al uw angsten en zorgen met betrekking tot uw smartphone welkom en doen wij er alles aan om deze in een mum van tijd van u weg te nemen. Wij garanderen dat de reparatie snel en soepel zal verlopen.

Sinds 2016 kunt u aan de Ginnekenstraat 77 te Breda de warme welkom hal betreden, plaatst nemen en een kop koffie nuttigen, terwijl uw smartphone wordt verholpen van elk kwaaltje. Met ons beleid van transparantie kunt u ter plekke meekijken met onze gecertificeerde monteurs  hoe uw smartphone wordt gerepareerd. Mochten we niet in staat zijn om op de desbetreffende dag uw probleem op te lossen. Geen probleem. We hebben een aan-huis service en een haal en breng service. Geheel gratis! Zo hoeft u de deur niet uit.

Al meer dan duizenden tevreden klanten zijn u voor geweest en hebben mogen ervaren hoe hun smartphones in een mum van tijd gerepareerd werden. Onze vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat u altijd duidelijk en helder wordt ingelicht over onze procedures en nemen wij u graag mee in het proces. Zo laten wij bijvoorbeeld de keuze tussen huismerk en originele onderdelen volledig aan u en bieden wij altijd garantie aan onze klanten. En dan heb ik het nog niet eens gehad over het feit dat wij een Post NL punt hebben en dat u bij ons voor de deur kunt parkeren. Onze winkel vind u in de mooie wijk Ginneken, waarbij u dicht bij het centrum zit, maar niet te maken zult hebben met enorme drukke winkelstraten.

Dus twijfel niet en kom langs bij GSM Reparatie Plaza in Breda! Dan maken wij uw smartphone zo goed als nieuw!

iPhone 5/5s

De Apple iPhone 5 en de Apple iPhone 5s werden geïntroduceerd als de eerste 4G toestellen die Apple op de markt bracht. Een wereldwijd iconisch moment in data historie. Maar alles heeft een begin en een einde. Zowel de iPhone 5 als de iPhone 5s zijn namelijk niet meer verkrijgbaar in de Apple store, tenzij je een refurbished toestel koopt. Sterker nog, volgens het beleid van Apple worden toestellen die ouder zijn dan vijf jaar niet meer gerepareerd. Apple stopt dan namelijk met de reparatie service in. Gelukkig kan je in Breda terecht bij GSM Reparatie Plaza. Daar bieden ze deze service namelijk wel. Veel voorkomende problemen zoals kapotte beeldschermen, bekraste behuizing, defecte homebutton, trage batterijen en waterschade worden opgelost door gecertificeerde monteurs  . Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de reparatie wordt de iPhone 5 of iPhone 5s in een mum van tijd gerepareerd. Een beeldscherm reparatie kan al in 20 minuten gedaan worden.

Chat openen
Contact via WhatsApp