iPad Pro 9.7 (2016) reparatie

Voor een iPad Pro 9.7 2016 reparatie ben je aan het juiste adres. Wij kunnen elke reparatie uitvoeren voor deze iPad. Hieronder vind je een overzicht van de meest voorkomende reparaties voor dit model. Bij Gsm Plaza Breda repareren we je iPad Pro 9.7 dezelfde dag nog! Je kan er van uit gaan dat we de beste kwaliteit onderdelen gebruiken en daarom ook een goede garantie bieden op je iPad Pro reparatie. We weten hoe vervelend het is als je iPad niet meer werkt, daarom staan we 7 dagen per week klaar om je reparatie uit te voeren. Staat de reparatie die je zoekt voor je iPad Pro 9.7 niet in het overzicht? Neem dan contact op met onze klantenservice voor informatie en prijzenPro 9.7" 2016

*Prijzen zijn inclusief reparatie zonder verborgen kosten
399 Scherm reparatie
  •  
ACTIE

iPad Pro 9.7 scherm vervangen Breda

Wil jij je iPad Pro 9.7 scherm vervangen in Breda? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Met al meer dan 10 jaar ervaring in de reparatie sector weet je zeker dat je reparatie door experts wordt uitgevoerd. Gsm Plaza is een Apple  Independent Repair Provider. Dit betekend dat we reparaties van het merk Apple met originele onderdelen kunnen uitvoeren. Hierdoor behoud je dus ook je Apple garantie. Het scherm vervangen van je iPad Pro 9.7 gebeurd dezelfde dag nog, hierdoor ben je hem niet lang kwijt. Wil jij dus je iPad Pro 9.7 scherm vervangen in Breda, kom dan langs in een van onze winkels of maak een afspraak via de website.

iPad Pro 9.7 reparatie Breda

Voor een iPad Pro 9.7 reparatie in Breda ben je bij ons aan het juiste adres. Met al meer dan 10 jaar ervaring in de branche kunnen we je iPad reparatie snel en vakkundig afronden. Daarnaast zijn onze monteurs Apple certified en volgen dus de Apple richtlijnen tijdens hun werkzaamheden. We kunnen elke reparatie voor je iPad Pro 9.7 ter plekke voor je uitvoeren in een van onze winkels in Breda. Zo hoef jij je iPad niet lang te missen. Ben je niet op zoek naar een reparatie, maar alleen hulp of advies nodig? Twijfel dan niet en neem contact op met onze klantenservice of druk op de Whatsapp button.

iPad Pro 2016 batterij vervangen

De iPad Pro 2016 beschikt over een enorme batterij. Deze gaat vaak jarenlang prima mee. Toch is het zo dat deze naarmate de tijd verstrekt gaat verslechteren. Dingen die je kan ervaren met een minder goede batterij zijn: een batterij die plotseling uitvalt, een batterij die snel leegloopt, een batterij die sprongen maakt in de percentages, of een batterij die langzaam oplaadt. Herken jij een van deze dingen? Dan is het tijd om je iPad pro 2016 batterij te laten vervangen. Wij kunnen dit snel en vakkundig voor je doen! Deze reparatie staat dezelfde dag nog klaar en wordt geleverd met 1 jaar garantie. 

Contact via WhatsApp