iPad Pro 11'' 2020 reparatieprijs

Voor een reparatie aan jouw iPad Pro 11” uit 2020 ben je bij ons aan het juiste adres. Met al 10 jaar ervaring in de reparatie sector zijn we gespecialiseerd in iPad reparaties. Hier onder tref je een prijs overzicht van de meest voorkomende reparaties voor de iPad Pro 11” uit 2020. Onze erkende monteurs beschikken over de juiste skills en tools om jouw reparatie snel en vakkundig uit te voeren. De meeste reparaties staan daarom altijd dezelfde dag nog klaar. Ben je op zoek naar een iPad Pro 2020 reparatie maar staat deze er niet bij. Neem contact met ons op voor meer info hierover. Pro 11" 2020

*Prijzen zijn inclusief reparatie zonder verborgen kosten
649
489 Scherm reparatie
  •  
ACTIE

iPad Pro 11'' scherm vervangen Breda

Wil jij het scherm laten vervangen van jouw iPad Pro 11” in Breda, dan laat je dit natuurlijk doen bij experts. Gsm Plaza Breda heeft al meer dan 10 jaar ervaring met iPad reparaties. Onze monteurs beschikken over de juiste skills en tools om het scherm van jou iPad Pro zorgvuldig te vervangen. Het scherm vervangen van je iPad Pro 11” is nogal een klus, dus we raden het niet aan dit zelf te doen. Bij het vervangen van je iPad scherm beginnen we met het verwarmen van je display op een grote heatplate. Daarna halen we het scherm eraf, dit neemt het meeste tijd in beslag. Hierna zetten we de benodigde onderdelen van je oude scherm op het nieuwe scherm. Na een grondige schoonmaak van je iPad zetten we het nieuwe scherm erop en laten deze in speciale klemmen drogen. Door onze transparantie binnen het bedrijf mag je meekijken met het vervangen van je iPad Pro 11” 2020 scherm.

iPad Pro 11 inch reparatie Breda

Voor elke reparatie van je iPad Pro 11 inch kan je bij ons terecht. Wij voeren alle reparaties ter plekke uit in een van onze winkels in Breda. Dus of je nou een nieuw scherm nodig hebt, op zoek bent naar het vervangen van een batterij, of een iPad Pro 2020 hebt die helemaal niet meer werkt, wij regelen het voor je. Door onze transparantie binnen het bedrijf geven we klanten de mogelijkheid mee te kijken met de reparatie van hun iPad Pro 11” 2020.  Daarnaast zit er op elke reparatie van iPad Pro 11” garantie. Onze monteurs zijn Apple Certified en werken dus volgens de Apple richtlijnen. Zo weet je zeker dat jouw apparaat in veilige handen is.

Contact via WhatsApp