iPad Pro 12.9 2020 reparatie

Gsm Plaza Breda is specialist op het gebied van iPad reparatie. Zo kun je dus ook terecht voor je iPad Pro 12.9 2020 reparatie. Hier onder tref je een prijs overzicht van de meest voorkomende reparaties voor dit model. We weten hoe vervelend het is om met een kapotte iPad rond te lopen. Daarom zijn we 7 dagen per week geopend om voor onze klanten een iPad reparatie te kunnen uitvoeren. Je kan er van uitgaan dat we de beste kwaliteit onderdelen gebruiken voor jouw device. Hier zit daarom dus ook altijd garantie op een iPad Pro reparatie. Pro 12.9" 2020

*Prijzen zijn inclusief reparatie zonder verborgen kosten
649
489 Scherm reparatie
  •  
ACTIE

iPad Pro 12.9 scherm vervangen Breda

Om het scherm van je iPad Pro 12.9 te laten vervangen in Breda ben je bij Gsm Plaza aan het juiste adres. Onze erkende monteurs zijn Apple Certified en werken volgens de Apple richtlijnen. Hierdoor weet je zeker dat jouw device in goede handen is. Op al onze reparaties zit daarom ook een lange garantie. Het scherm vervangen van je iPad Pro gebeurd bij ons in de winkel en staat daarom dezelfde dag nog klaar. Zo hoe jij je iPad niet lang te missen.  Wil jij meer informatie over het vervangen van je iPad Pro 12.9 2020 scherm. Neem contact met ons op of kom langs in een van onze winkels in Breda.

 

iPad Pro 12.9 reparatie Breda

Ben je op zoek naar een reparatie in Breda voor je iPad Pro 12.9 uit 2020? Stop dan met zoeken. Bij Gsm Plaza Breda voeren we elke reparatie uit voor een iPad Pro 12.9. Dus of je nou een nieuwe batterij nodig hebt, je scherm wilt laten vervangen, of je iPad niet meer werkt, je kan terecht bij Gsm Plaza Breda. Wij voeren elke reparatie voor je iPad ter plekke uit en hoeven deze niet op te sturen. Hierdoor kunnen we meer snelheid leveren dan vele andere. Ben je niet op zoek naar een reparatie voor je iPad Pro 12.9 2020, maar heb je een vraag of advies nodig, neem dan contact op met onze klantenservice.

 

iPad Pro 12.9 touchscreen werkt niet

Werkt het touchscreen niet meer van jouw iPad Pro 12.9, of doet deze het alleen op bepaalde gebieden van het scherm, dan kunnen we begrijpen hoe verveld dit is in het gebruik. Als je touchscreen niet meer werkt dan kan dit verschillende oorzaken hebben. Soms kunnen we dit oplossen zonder dat er een ander scherm op hoeft. In andere gevallen moeten we het touchscreen vervangen van je iPad Pro 12.9. Voor beide gevallen kun je terecht bij Gsm Plaza Breda. Dé specialist op het gebied van iPad reparaties in Breda. Je iPad Pro 12.9 2020 reparatie staat dezelfde dag nog klaar!

Contact via WhatsApp