iPad Pro 12.9 (2017) reparatie

Voor een reparatie van de iPad Pro 12.9 uit 2017 zit je nu op de juiste pagina. Hier onder vind je een overzicht van de prijzen voor meest voorkomende reparaties van dit model. Wij voeren alle reparaties voor je iPad Pro 12.9 dezelfde dag nog uit in een van onze winkels in Breda. Je kan er van uit gaan dat we de beste kwaliteit onderdelen gebruiken voor je reparatie. Dus of je nou je scherm wilt laten vervangen, of een nieuwe batterij nodig hebt in je iPad Pro 2017, bij ons ben je aan het juiste adres. Pro 12.9" 2017

*Prijzen zijn inclusief reparatie zonder verborgen kosten
649
489 Scherm reparatie
  •  
ACTIE

iPad Pro 12.9 reparatie in Breda

Voor een iPad Pro 12.9 reparatie in Breda ga je natuurlijk naar experts. Gsm Plaza Breda heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de reparatie sector. Hierdoor weten we wat belangrijk is voor de klant. Onze reparaties worden snel en vakkundig afgehandeld. Dit betekend dat je iPad altijd dezelfde dag klaar staat, en de reparatie wordt uitgevoegd door erkende monteurs. Deze monteurs zijn Apple Certified en werken dan ook volgens de Apple richtlijnen. Zo weet je zeker dat je device in veilige handen is. Daarnaast is onze reparatie ruimte zichtbaar voor iedereen en kan je dus meekijken met je iPad Pro 12.9 reparatie. Ben je op zoek naar een andere iPad reparatie in Breda? Neem contact op met ons of kom langs in een van de winkels.

iPad Pro 12.9 scherm vervangen Breda

De iPad Pro 12.9 heeft het grootste scherm formaat onder de iPads. Helaas is het zo dat ook dit grote model soms valt en stuk gaat. Soms heb je alleen een barst in je scherm, in andere gevallen heb je helemaal geen beeld meer. In deze situaties moet je je scherm laten vervangen. Hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wij vervangen je iPad Pro 12.9 scherm dezelfde dag nog in Breda. Op het vervangen van je scherm krijg je 1 jaar garantie. Omdat het een groot scherm is zijn de kosten om deze te vervangen hoger dan andere modellen. Echter zijn de kosten voor een nieuwe iPad pro 12.9 vele male meer dan het vervangen van je scherm. 

 

iPad Pro 12.9 LCD vervangen

Is jouw iPad Pro 12.9 op zwart beeld gesprongen, maar hoor je nog wel dat deze aanstaat. Dan is waarschijnlijk het LCD kapot en moet je deze laten vervangen. Het LCD zit normaal gesproken onder het touchscreen van een iPad en bestaat dus uit 2 onderdelen. Echter is dit bij de Pro modellen niet het geval. Dit is een compleet display waarbij het LCD en touchscreen aan elkaar vast zitten. Voor deze reparatie kun je terecht bij Gsm Plaza Breda. Onze monteurs voeren deze reparatie dezelfde dag nog voor je uit. Je kan hier voor langskomen in de winkel, we hebben de onderdelen altijd op voorraad. 

Contact via WhatsApp