iPad Air 2 reparatie Breda

Ben je op zoek naar een iPad Air 2 reparatie in Breda? Dan ben je nu op de juiste pagina. Of het nou gaat om een barst in je scherm of een iPad die niet meer oplaadt, alle reparaties van de iPad Air 2 kunnen we voor je uitvoeren in een van onze winkels in Breda. De iPad staat dezelfde dag nog klaar, zo hoef je hem niet lang te missen. Net als andere reparaties zit hier altijd garantie op. Heb je andere vragen betreft iPad Air 2 reparatie Breda, twijfel niet en stuur ons een bericht via de Whatsapp Button.Air 2

*Prijzen zijn inclusief reparatie zonder verborgen kosten
259
189 Scherm reparatie
  •  
ACTIE

iPad Air 2 scherm vervangen in Breda

Je iPad Air 2 scherm kan stuk gaan, ondanks dat je deze goed beschermt en er zuinig op bent. Dan is het tijd om je iPad scherm te vervangen. We hebben verschillende opties hiervoor, je kan zelf een keuze maken welke kwaliteit scherm je wilt. In de winkel kan een van onze gecertificeerde monteurs je altijd een advies geven die het beste bij jou model past. Alle iPad Air 2 reparaties staan dezelfde dag nog klaar. Zo hoef je hem niet lang te missen. Dus wil jij je iPad Air 2 scherm vervangen in Breda, kom dan snel langs.

Batterij vervangen iPad Air 2

Naarmate de tijd, verouderd de accu van je iPad Air 2. Dit kan dan gevolgen hebben op hoelang de iPad dagelijks nog mee gaat . Je kan een minder goede batterij herkennen als deze snel leegloopt, plotseling uitvalt en langzaam oplaadt. Als je een van deze dingen herkent dan is het tijd om de batterij van je iPad Air 2 te vervangen. In Breda kunnen we deze reparatie terplekke uitvoeren terwijl je meekijkt! Alle reparaties staan dezelfde dag nog klaar. Daarnaast krijg je altijd garantie op de afgenomen dienst.

iPad Air 2 Lcd Kapot

In sommige gevallen gaat ook het LCD van je iPad Air kapot. Dit is een vervelend probleem want je beeld wordt meestal helemaal zwart. Je kan hier dus niks meer mee. Gelukkig kunnen we ook het LCD van je iPad Air 2 vervangen. Deze hebben we altijd op voorraad in onze winkel in Breda. Op deze reparatie zit 12 maanden garantie en wordt dezelfde dag vervangen. Heb je nog andere vragen over je iPad?  Twijfel niet en stuur ons een bericht via de Whatsapp Button of kom langs in een van onze winkels in Breda.

Contact via WhatsApp