iPad 2020 reparatie Breda

Voor je iPad 2020 reparatie zit je nu op de juiste pagina. Hieronder vind je een overzicht van de meest voorkomende reparaties voor de iPad 2020 ook wel bekend als iPad 8. Dit model heeft een groter schermformaat dan zijn voorgangers. Helaas gaat ook deze wel eens stuk en moet dan het scherm vervangen worden. Ook deze reparatie voor je iPad voeren wij ter plekke voor je uit en staat altijd dezelfde dag nog klaar. Voor meer informatie over een iPad 2020 reparatie Breda kan je ons contacteren.

iPad 8th gen (2020)

*Prijzen zijn inclusief reparatie zonder verborgen kosten
189
119 Scherm reparatie
  •  
ACTIE

iPad 2020 scherm vervangen

Wil jij je iPad 2020 scherm vervangen, dan laat je dit doen bij experts. Bij Gsm Plaza Breda werken alleen monteurs die de juiste skills en certificaten hebben. Dit zorgt er voor dat je scherm vervanging soepel en goed verloopt. De reparatie van dit model staat altijd dezelfde dag klaar. Zo hoef jij je iPad niet lang te missen. We maken gebruik van een open reparatie ruimte, dit biedt klanten de mogelijkheid om mee te kijken met de reparatie. Lijkt jou dit leuk om een keertje te zien? Kom dan je iPad 2020 scherm vervangen in een van onze winkels.

 

iPad 2020 reparatie Breda

Er zijn veel bedrijven die een iPad 2020  reparatie in Breda aanbieden. Wij onderscheiden ons door een combinatie van goede service, kwaliteit en transparantie. Bij reparaties communiceren we alles goed door met de klant en denken met je mee. 
We werken met originele onderdelen van alle merken om zo de kwaliteit hoog te houden van je device. In onze winkels zijn de reparatie ruimtes open en in het zicht van de klanten. Je kan meekijken met je iPad 2020 reparatie in Breda. Op elke iPad 2020 reparatie Breda zit garantie zodat je de winkel met een vertrouwd gevoel verlaat.

 

iPad 2020 scherm reageert niet

Het scherm van je iPad 2020 bestaat uit 2 delen. Het touchscreen en het LCD. Vaak als je iPad valt en barsten heeft, is alleen het touchscreen beschadigd. Dit kan je herkennen aan het scherm wat niet meer reageert, maar nog wel beeld geeft. Als dit het geval is heb je een scherm vervanging voor je iPad 2020 nodig. Heb je helemaal geen beeld meer na val/stootschade? Dan moet waarschijnlijk het LCD vervangen worden. Ook hier kunnen we je bij helpen. Voor al je iPad reparaties kan je terecht in een van onze winkels in Breda.

Contact via WhatsApp