iPad Air 4 Reparatie

iPad Air 4 reparatie

Ben je op zoek naar een reparatie voor je iPad air 4? Dan zit je nu op de juiste pagina. We kunnen alles aan jou iPad repareren bij ons in de winkel in Breda. Of je scherm nou gebarsten is, of dat je iPad niet meer reageert op het touchscreen, wij lossen alles op! De meest voorkomende ipad air 4 reparatie prijzen kan je hieronder treffen. Alle reparaties staan dezelfde dag nog klaar. Heb je een andere vraag, twijfel dan niet en stuur een bericht via de Whatsapp Button of kom langs in een van onze winkels.

iPad Air 4

*Prijzen zijn inclusief reparatie zonder verborgen kosten
299 Scherm reparatie
  •  
ACTIE

iPad scherm vervangen

Heb je je iPad laten vallen en zitten hier nu barsten in? Of reageert je touchscreen niet meer op aanrakingen? Geen paniek, we kunnen dit voor je repareren. Je iPad scherm vervangen duurt ongeveer 60 minuten. Je krijgt altijd garantie op deze reparatie. We zijn 7 dagen per week geopend en dat het hele jaar door. Heb je een andere vraag over je iPad? Neem dan contact met ons op of kom langs in een van onze winkels.

 

Batterij vervangen Ipad

De iPad beschikt over een grote batterij. Deze is gemaakt om zeker 10 uur mee te kunnen internetten, video’s kijken of bezig te zijn op de iPad. Helaas is het zo dat deze het na een bepaalde tijd begint te begeven. Je kan dit merken zodra de batterij sneller leegloopt dan voorheen, langzaam oplaadt of plotseling uitvalt. De oplossing hiervoor is je batterij vervangen. Dit kan je laten doen bij Gsm Plaza Breda. Deze reparatie staat dezelfde dag nog klaar. Bij een nieuwe batterij zit standaard 12 maanden garantie.

Glasprotector voor Ipad

Bescherm je nieuwe iPad met een glasplaatje. Zo voorkom je naast krassen op het scherm, ook dat bij een val deze de klap opvangt. Zo hoef je alleen een nieuwe glasprotector voor je iPad te nemen in plaats van een heel nieuw scherm. Dit scheelt veel in kosten. Je kan bij Gsm Plaza Breda terecht voor een glasprotector voor iPad en andere accessoires voor al je devices. Vragen? Stuur een bericht via de Whatsapp button of bel ons even op.

Chat openen
Contact via WhatsApp