iPad Air 1 reparatie Breda

Is jouw iPad gevallen en heb je nu een barst in het glas? Of doet je iPad helemaal niks meer? Gelukkig kunnen we dit snel voor je repareren. Alle iPad  Air 1 reparaties in Breda staan dezelfde dag nog klaar. Sommige zelfs binnen 60 minuten. Hieronder vindt je een prijsoverzicht van de meest voorkomende reparaties voor dit model. Heb jij een andere iPad Air 1 reparatie in Breda nodig? Twijfel dan niet en vraag het ons via de Whatsapp Button of kom langs in een van onze winkels in Breda.iPad Air 1 scherm vervangen

*Prijzen zijn inclusief reparatie zonder verborgen kosten
189
99 Scherm reparatie
  •  
ACTIE

iPad Air 1 scherm vervangen Breda

Je kan je iPad Air beschermen d.m.v een goede case of protector. Toch kan het gebeuren dat je scherm stuk gaat en je deze moet vervangen. Bij Gsm Reparatie Plaza in Breda vervangen we je scherm ter plekke en staat deze altijd dezelfde dag klaar. Onze monteurs beschikken over de benodigde skills en tools om deze reparatie goed uit te voeren. Meestal is alleen het scherm stuk van je iPad, het LCD is dan nog intact. Dit betekent dat je nog wel beeld hebt maar het glas stuk is of niet reageert. Dan kunnen we het scherm vervangen van je iPad Air 1.

Batterij vervangen iPad Air 1

Alle iPads beschikken bij aanschaf over een goede accu, helaas wordt deze slechter naar mate de tijd. Je kan dit meestal herkennen aan een iPad die snel leeg loopt, sprongen maakt in percentage, langzaam oplaad of plotseling uitvalt. Als je een van deze problemen ervaart is het waarschijnlijk tijd om de batterij te vervangen van je iPad. De reparatie duurt gemiddeld 2 uur en kan dus dezelfde dag weer opgehaald worden. Wil jij je iPad Air 1 batterij vervangen in Breda, maak dan een afspraak of kom langs in een van onze winkels. 

iPad Air laadt niet op

Het is vervelend als je iPad Air niet meer oplaadt. Soms ligt dit alleen aan de oplader. Door deze te vervangen doet de iPad het meestal weer. In sommige gevallen is de oplaadpoort defect, dan heb je een reparatie nodig. Wij kunnen deze dezelfde dag voor je uitvoeren. De oude usb poort wordt dan vervangen voor een nieuwe. Op deze reparatie zit 1 jaar garantie. Voor een prijsoverzicht kun je bovenaan de pagina terecht.

Contact via WhatsApp