iPad Mini 5 reparatie Breda

Op deze pagina vind je meer informatie over een iPad mini 5 reparatie in Breda. Veel voorkomende reparaties voor de iPad mini 5 staan hieronder weergeven. In vergelijking tot andere modellen heeft de iPad mini 5 een compleet scherm. Dit is een combinatie van touchscreen en LCD. Als een van de 2 kapot gaat, dan moet je het scherm dus compleet vervangen. Ben je opzoek naar een andere reparatie voor je iPad mini 5 in Breda Neem dan contact met ons op via de contact pagina.iPad mini 5

*Prijzen zijn inclusief reparatie zonder verborgen kosten
359
269 Scherm reparatie
  •  
ACTIE

iPad mini 5 scherm vervangen

Wil je het scherm laten vervangen van de iPad mini 5, dan kunnen wij deze reparatie voor je uitvoeren. We hebben de onderdelen voor je iPad mini 5 op voorraad en kunnen deze dezelfde dag nog herstellen. De iPad mini 5 bestaat in vergelijking tot vorige modellen niet uit 2 schermen maar is 1 geheel. Dit had veel voordelen voor de productie en in het gebruik, maar als het scherm vervangen moet worden kost dit je meer dan de vorige modellen. In verhouding met de nieuwprijs van een iPad mini 5 is een scherm vervangen het nog waard. Heb je vragen over het vervangen van iPad mini 5 scherm, dan kun je contact met ons opnemen.

 

iPad mini 5 reparatie Breda

Voor een iPad mini 5 reparatie in Breda kun je terecht bij Gsm Plaza. We hebben al 10 jaar ervaring met reparaties voor je iPad. Hierdoor lopen we voor op de rest en weten we wat belangrijk is voor onze klanten. De reparatie van je iPad mini 5 gebeurt dezelfde dag nog en je hoeft hem dus niet lang te missen. Daarnaast kan je meekijken met de reparatie van je iPad mini 5 .Zo kun je zien hoe je iPad er van binnen uit ziet. Heb je een vraag over iPad mini 5 reparatie, stel ons deze dan via de contact pagina.

iPad mini kopen

Naast reparatie van je iPad, kan je bij ons ook terecht voor aankoop van een iPad Mini. We hebben verschillende keuzes als je op zoek bent naar een nieuw device. We hebben zowel nieuwe als refurbished iPads .Als je een iPad mini wilt kopen maar niet weet welk model, dan kunnen onze collega’s je helpen bij het maken van de juiste keuze. Dus wil jij een iPad mini kopen, twijfel niet en neem contact op met ons.

 

Contact via WhatsApp