iPad Air 3 Reparatie

iPad Air 3 reparatie

Ervaar je problemen met je iPad Air 3 en wil je deze snel opgelost hebben? Dan ben je nu op het juiste adres. Wij kunnen elke reparatie uitvoeren voor jouw iPad. Hier onder vindt je een overzicht van prijzen voor iPad Air 3 reparaties. We zijn 7 dagen per week geopend met onze winkel in Breda, en daarnaast kunnen we ook bij jou op locatie komen. In heel Breda en omgeving is dit kosteloos!

iPad Air 3

*Prijzen zijn inclusief reparatie zonder verborgen kosten
299 Scherm reparatie
  •  
ACTIE

Ipad scherm vervangen

Je iPad kan veel hebben, maar soms valt hij zo verkeerd dat je scherm kapot gaat. Je iPad scherm vervangen doe je dan bij Gsm Plaza Breda. Dé reparatie winkel met originele onderdelen en lange garanties. Wij werken transparant en je kan meekijken met de reparatie. Deze duurt voor je smartphone 15-20 minuten. Voor je iPad kan dit oplopen tot 60 minuten. Heb je vragen over andere reparaties naast scherm vervangen, dan kan je contact met ons opnemen.

Batterij loopt snel leeg

Vaak zie je dat na een paar jaar de batterij het steeds slechter gaat doen. Dit is best vervelend in gebruik. Gaat jou batterij ook zo snel leeg? Of laadt deze langzaam op. Dan is het waarschijnlijk tijd om je batterij te vervangen. Voor deze reparatie hebben we ongeveer 60 minuten nodig en gebeurd bij ons in de winkel in Breda. Al onze monteurs beschikken over de benodigde certificaten en cursussen. Je krijgt op elke reparatie garantie! Wel fijn om te weten.

Oplaadpoort werkt niet(goed)

Er is niks vervelender dan een oplaadpoort die niet goed werkt. De ene keer moet je het kabeltje er schuin omhoog in houden, en de andere keer doet hij helemaal niks. Je kan met een defecte oplaadpoort niet veel met je iPad,  want de batterij kan niet draadloos opgeladen worden. We kunnen voor elk model de oplaadpoort vervangen. Dit gebeurd ter plaatse in onze winkel in Breda en je krijgt 1 jaar garantie op deze reparatie.

 

Chat openen
Contact via WhatsApp