Google Pixel 6A reparatie

Ben je op zoek aar een reparatie voor je Google Pixel 6A? Dan ben je hier aan het juiste adres. Onze opgeleide monteurs zorgen voor snel en vakkundig herstel van je Google Pixel 6A. We maken in de winkel gebruik van originele onderdelen. Hierdoor behoud jij dezelfde kwaliteit in je smartphone. We bieden een garantie van 1 jaar op je Google Pixel 6A reparatie. We kunnen begrijpen dat je je telefoon weer snel nodig hebt. Daarom duren de meeste reparaties niet langer dan 25 minuten. Je kunt onder het genot van een bakje koffie blijven wachten terwijl wij je Google Pixel 6A repareren. Hoe makkelijk is dat! Schikt het jou niet om langs te komen? Informeer naar onze breng-haal service of vraag een reparatie op locatie aan voor je Google Pixel . Hieronder tref je een overzicht aan van de meest voorkomende reparaties voor dit model. 

Pixel 6A reparatie Breda

Pixel 6A

*Prijzen zijn inclusief reparatie zonder verborgen kosten
249 Scherm reparatie
  •  
oRIGINEEL

Pixel 6A scherm reparatie

Iedereen heeft weleens de pech zijn of haar Google Pixel 6A te laten vallen. Soms kom je er goed vanaf en is er niks aan de hand. Andere keren gaat helaas je scherm stuk en heb je een reparatie nodig. Het kan ook zijn dat je scherm niet stuk gaat maar dat je geen beeld meer hebt, vlekken in je scherm of de touch niet meer werkt. Ook in deze situaties heb je een scherm reparatie nodig voor je Google Pixel 6A. Wij zorgen ervoor dat je snel weer op pad kunt met een gerepareerd scherm. Als je een afspraak maakt is het namelijk al binnen 25 minuten opgelost. Hoe fijn is dat. We bieden je 1 jaar garantie op je Pixel 6A scherm reparatie, zo kun je met een vertrouwd gevoel de winkel verlaten.

Pixel 6A repareren Breda

Ben je in Breda op zoek naar een telefoonwinkel om je Google Pixel 6A te laten repareren? Dan kun je terecht aan de Ginnekenweg 77. Hier staan de opgeleide monteurs 7 dagen per week klaar om je pixel 6a te repareren. Je kunt hier binnenlopen voor alle soorten problemen aan je toestel. Een defect scherm, kapotte achterkant, slecht opladen enz. Hoe dan ook kun je deze allemaal laten repareren bij de experts van Gsm plaza in Breda. Maak een afspraak en laat vandaag nog je Google Pixel 6A repareren in Breda.

Pixel 6A laten maken

Is je Google Pixel 6A defect en wil je deze laten maken? Dan kun je een afspraak maken bij Gsm Plaza in Breda. Zij maken je toestel binnen een mum van tijd weer als nieuw. Je kunt hier terecht voor alle soorten schades aan je Google Smartphone. Laat je scherm maken met een origineel product en krijg hier 1 jaar garantie op, Het laten maken van je Google pixel 6A hoeft niet lang te duren. Maak een afspraak en blijf wachten terwijl je telefoon wordt gemaakt. Heb je nog vragen. twijfel dan niet en neem contact op met een van onze collega’s 

Contact via WhatsApp