Google Reparatie Breda

Voor een reparatie aan je Google Pixel in Breda en omgeving ben je bij ons aan het juiste adres. Onze opgeleide monteurs beschikken over de juiste skills en tools om jouw Google Pixel reparatie snel en vakkundig uit te voeren. We maken gebruik van originele onderdelen en geven je 1 jaar garantie op de reparatie van je Google smartphone. Transparantie en vertrouwen is belangrijk voor ons. Daarom repareren we in het zicht van onze klanten en bieden we je de mogelijkheid mee te kijken.De meeste reparaties aan een Google Pixel in Breda staan binnen 25 minuten klaar. Denk hierbij aan een Pixel scherm reparatie, achterkant vervangen, laadpoort reparatie en nog vele andere. Je hoeft je niet druk te maken om de gegevens die op je Google smartphone staan, deze blijven er na de reparatie allemaal op staan! Hieronder vind je de meest voorkomende Google Pixel modellen. Druk op jouw model voor prijzen en informatie.Pixel 7 modellen

Pixel 6 modellen

Pixel 5 modellen

Pixel 5A

Pixel 5A

meer info

Pixel 4 modellen

Pixel 4

Pixel 4

meer info

Pixel 4A

Pixel 4A

meer info

Welke Google reparatie heb je nodig?

Video afspelen over iPhone reparatie breda

Google repareren Breda

Als jij een Google Pixel hebt is de kans groot dat je op een gegeven moment een Google reparatie nodig zult hebben.  Je ontkomt er haast niet aan. Hoe zuinig je ook bent, je toestel zal het een keer begeven. Net als de meeste mensen gebruik jij je Google smartphone dagelijks. Denk aan e-mail op je Google pixel, bellen en gebeld worden, navigatie, social media, etc. Snel je Google telefoon repareren in Breda is dan ook een prioriteit. Wij zijn daarom 7 dagen per week geopend. Want zeg nou zelf, als jij je Google Pixel scherm laat vallen op een zaterdagavond dan wil je toch ook niet wachten tot maandag om je Google pixel te laten repareren in een telefoonwinkel in de buurt?

De problemen waarom jij een Google Pixel reparatie Breda nodig hebt zijn uiteenlopend. en beperken zich niet alleen tot een Google scherm reparatie. Klanten komen met verschillende vormen van defecten aan hun toestel langs voor Google reparaties, van verbindingsproblemen tot een Google Pixel accu vervangen.  Toch is je Google Pixel scherm vervangen de meest voorkomende reden dat mensen ons opzoeken. Heeft je toestel waterschade, dan kan het zijn dat deze niet meer opstart. We raden je dan altijd aan om zo snel mogelijk langs te komen. Als je te lang wacht met waterschade aan je Google Pixel dan verspreid het vocht zich dusdanig dat steeds meer onderdelen vervangen moeten worden. 

Google Pixel scherm reparatie Breda

Zoals gezegd is een Google Pixel scherm reparatie een van de meest voorkomende problemen. Maar de oorzaken en symptomen zijn uiteenlopend. Als er een barst in je Google Pixel scherm zit dan is het wel duidelijk dat deze vervangen moet worden. Maar soms zit er helemaal geen barst in je telefoon maar bijvoorbeeld een vlek. Dit betekent dat je een Google pixel lcd reparatie nodig hebt. Het LCD is een onderdeel van je scherm en dus ook hier is de oplossing het vervangen van het scherm. Een vlek in het lcd wordt op den duur gegarandeerd groter. Je hebt immers een touchscreen waar je de hele dag op drukt. Door deze constante druk zal de vlek zo groot worden dat het lcd op den duur helemaal kapot gaat. Soms krijg je een zwart beeld op je Google Pixel en zie je niets meer. Je hoort de wekker wel gaan of je merkt wel dat je telefoon trilt als je hem aansluit aan de oplader. Dit betekent ook dat je  Google Pixel lcd het begeven heeft en je dus een scherm reparatie nodig hebt. Dit kan gebeuren na een val of spontaan zonder dat je het gevoel hebt dat er iets is gebeurd met je telefoon. Heb jij een van deze problemen met je Google Pixel scherm? Kom snel langs zodat we je Google Pixel scherm kunnen maken in onze telefoon winkel in Breda. Je kunt bij ons kiezen tussen verschillende Google Pixel scherm reparaties met verschillende prijzen. 

Google Pixel batterij vervangen

Je Google Pixel batterij vervangen doe je niet zomaar. Vroeger kon je bij de eerste mobiele telefoons zo een achterkantje uitschuiven en de batterij eruit halen. Als je de accu moest vervangen van je mobiel dan was dit een fluitje van een cent. Bij een Google smartphone werkt het net wat anders. De Google Pixel batterij reparatie wordt uitgevoerd door het scherm los te koppelen van het toestel. Op die manier kunnen we bij de batterij komen. Gelukkig kunnen we bij GSM Reparatie plaza binnen 30 minuten je Google Pixel batterij vervangen. Is je Google Pixel batterij snel leeg dan weet je dat het tijd is voor een nieuwe. Net als de andere reparaties met originele onderdelen zit er op deze ook 1 jaar garantie.

Google Pixel reparatie FAQ

Vragen over je Google reparatie Breda

Hoe plan ik een Google Pixel reparatie?

Een Google Pixel reparatie in Breda plan je gemakkelijk en snel via de website of telefonisch. Je kunt ook via onze whatsapp dienst een afspraak inplannen. 

Hoe lang duurt een Google pixel scherm reparatie

Een Google pixel scherm reparatie duurt maar 20-30 minuten. Wij bereiden de scherm reparaties van te voren voor. Zo besparen we tijd wanneer we jouw Google Pixel scherm reparatie uitvoeren. 

Kan ik mijn Google Pixel repareren in het weekend?

Wij zijn 7 dagen per week geopend. Dus ook op zaterdag en zondag kun jij langs komen om je Google Pixel te repareren. Want zeg nou zelf, je Google Pixel repareren op zondag is toch een goede afsluiter van het weekend!

Gebruiken jullie originele Google Pixel onderdelen?

Wij hebben voor een Google Pixel reparatie verschillende onderdelen op voorraad. Van A+ kwaliteit tot originele onderdelen geleverd door de fabrikant. Je kiest dus zelf welke onderdelen je in je Google Pixel wilt.

Kan ik mijn Google Pixel maken in Breda met garantie?

Je Google Pixel maken in Breda en geen zorgen hebben over de garantie.Dat is wel het minste dat we je kunnen bieden. Je krijgt altijd garantie als je bij ons je Google Pixel laat maken. 

Zijn de monteurs opgeleid om een Google Pixel reparatie te verrichten?

Al onze reparateurs zijn opgeleid om veilig en volgens de gestelde eisen je Google Pixel reparatie te verrichten. We houden ons aan alle veiligheid en kwaliteitseisen. 

Contact via WhatsApp