Google Pixel 6 reparatie

Ben je op zoek naar een Google Pixel 6 reparatie in Breda en omstreken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden je originele onderdelen met 12 maanden garantie. Een reparatie aan je Google Pixel 6 duurt ongeveer 20 minuten. Je kunt hier dus op blijven wachten. Hoe makkelijk is dat! De meest voorkomende reparatie van een Google pixel 6 is die van het scherm. Deze voeren we dus het meest uit. Maar ook voor andere reparaties aan je Google pixel 6 kun je bij ons terecht. Hieronder een overzicht van de prijzen. 

Pixel 6 reparatie Breda

Pixel 6

*Prijzen zijn inclusief reparatie zonder verborgen kosten
239 Scherm reparatie
  •  
oRIGINEEL

Pixel 6 scherm reparatie

Het kan iedereen overkomen dat zijn of haar scherm stuk gaat. Je kunt dan terecht bij Gsm plaza Breda. Zo ook voor een scherm reparatie aan je Google Pixel 6. Met ervaren monteurs in dienst weet je zeker dat je Pixel 6 scherm snel en vakkundig wordt opgelapt. Een scherm reparatie duurt niet langer dan 25 minuten. Zo kun jij weer snel verder op pad met een goed werkende telefoon. Het laten repareren van je Pixel 6 scherm  hoeft niet veel te kosten. Check hierboven de prijzen. Heb je nog vragen over een Google Pixel 6 scherm reparatie, twijfel niet en neem contact op met een van onze collega’ s 

 

Pixel 6 repareren Breda

Er zijn verschillende oorzaken waardoor je Pixel 6 minder goed gaat werken. Denk hierbij aan val/stoot/waterschade. Je kan hoe dan ook altijd terecht bij de monteurs van Gsm Plaza in Breda om je Pixel 6 te laten repareren. Zij beschikken over de juiste skills en tools om elk probleem aan je Google smartphone op te lossen. Je kunt 7 dagen per week terecht in Breda om je Pixel 6 te repareren. Dus ook op Zondag!

Pixel 6 laten maken

Ben je op zoek naar een betrouwbare telefoonwinkel waar je jouw Pixel 6 kunt laten maken, dan ben je hier aan het juiste adres. We maken gebruik van originele onderdelen waar je 1 jaar garantie op krijgt. Na het laten maken van je Pixel 6 blijven alle gegevens op je telefoon staan. Een back-up is dus niet nodig. Transparantie staat hoog in het vaandel binnen ons bedrijf. Daarom bieden we klanten de mogelijkheid mee te kijken terwijl een van onze monteurs hun Google smartphone oplapt. Je kunt in Breda 7 dagen per week terecht om je Pixel 6 te laten maken. 

Contact via WhatsApp