Google Pixel 5 reparatie

Voor een reparatie in Breda aan je Google Pixel 5 ben je nu aan het juiste adres. Ons team van opgeleide monteurs beschikt over de juiste skills en tools om jouw Pixel 5 reparatie snel en vakkundig uit te voeren. We maken gebruik van originele onderdelen waar je 1 jaar garantie op krijgt. Transparantie staat hoog in het vaandel binnen ons bedrijf. Daarom bieden we onze klanten de mogelijkheid mee te kijken tijdens de reparatie van hun Google Pixel 5. Heb je nog vragen over het repareren van je Google Pixel 5 in Breda, twijfel niet en vraag het een van onze collega’s via de chat, telefonisch of whatsapp. 

Pixel 5 reparatie Breda

Pixel 5

*Prijzen zijn inclusief reparatie zonder verborgen kosten
269 Scherm reparatie
  •  
oRIGINEEL

Pixel 5 scherm reparatie

is je Google Pixel 5 stuk gegaan of heb je geen beeld meer na een val? Dan heb je een nieuw scherm nodig om dit op te lossen. Bij ons kun je dezelfde dag nog terecht voor een Pixel 5 scherm reparatie. Er wordt gebruik gemaakt van originele onderdelen waar je 1 jaar garantie op krijgt. Zo behoud je dezelfde kwaliteit in je smartphone als voor de reparatie van je scherm. Mocht het je niet uitkomen om langs te komen, dan kun je gebruik maken van onze breng en haal service. Kun je de deur niet uit en wil je het zsm opgelost hebben? Dan kun je een reparatie op locatie boeken. Kom langs bij de beste telefoonwinkel van Breda en laat je pixel 5 scherm repareren.

Pixel 5 repareren

Ervaar je problemen met je Pixel 5 dan kunnen we begrijpen hoe vervelend dit kan zijn. Iedereen wilt tenslotte een goed werkende telefoon. Het kan gebeuren dat je val/stootschade hebt, waterschade oploopt of simpelweg de oorzaak niet weet van het probleem dat je hebt. Hoe dan ook kun je altijd terecht bij de monteurs van Gsm Plaza in Breda om je Pixel 5 te laten repareren. Zij beschikken over de beste skills en tools om je toestel snel en vakkundig op te lappen. Ook op de Zondag is deze telefoon winkel in Breda geopend om je Google pixel te repareren. Heb je nog vragen? Vraag het via de live chat, Whatsapp of telefonisch.

Pixel screen repair

Are you looking for a phone repairshop in Breda where they can fix your Google Pixel? Don’ t look further. Gsm Plaza Breda is open 7 days a week to repair your Google Pixel. We use original parts for the repair and give you 1 year warranty on it. Any questions? Send us a message!

Contact via WhatsApp