Samsung scherm reparatie kan weer bij GSM Reparatie Plaza

Samsung scherm reparatie is weer mogelijk

Enige tijd geleden was er veel te doen over Samsung scherm reparatie. De aanleiding van deze onrust was een uitzending van het consumentenprogramma ‘Kassa’. In deze uitzending  bleek dat er een groot tekort aan Galaxy S7 Edge schermen was. Als gevolg hiervan konden smartphone reparateurs de kapotte schermen van dit specifieke model niet vervangen. Heel vervelend natuurlijk. Denk je eens in: je hebt net een mooie Samsung aangeschaft en helaas is het scherm kapot. Dan is jouw toestel volkomen onbruikbaar geworden. In het VARA-programma deden veel klanten dan ook hun beklag.

Tijdelijk niet voldoende schermen voor reparatie Galaxy S7 Edge

Het gebrek aan schermen was helaas niet het enige waar men van baalde. De gedupeerden kregen namelijk een nogal halfslachtige oplossing voorgeschoteld. Zo kon men tegen het gereduceerde tarief van € 420 een nieuwe Galaxy S7 Edge aanschaffen. Ook kon men ervoor kiezen om zestig euro onderzoekskosten te betalen en de smartphone niet gerepareerd retour te ontvangen. Een derde mogelijkheid was om de smartphone kosteloos bij de reparateur achter te laten. Met andere woorden: de gedupeerden konden zelf opdraaien voor de kosten van een probleem waarvoor zij niet verantwoordelijk waren.

Inmiddels is de voorraad weer aangevuld

Het programma deed veel stof opwaaien en een reactie van Samsung kon dan ook niet uitblijven. De leverancier heeft laten weten dat het ging om een tijdelijk tekort aan OCTA-schermen. Ook is de voorraad inmiddels weer aangevuld.

Laat het scherm van je Galaxy S7 repareren

Heb je een Samsung Galaxy S7 Edge en is je scherm kapot? Dan is de kans groot dat dit probleem eerder niet verholpen kon worden. Gelukkig is dit nu gewoon weer mogelijk. Bij www.gsmreraparatieplaza.nl zijn wij je graag van dienst. Ook voor andere reparaties aan je smartphone kun je altijd bij ons terecht.

Chat openen
Contact via WhatsApp