iPhone 6s reparatie prijzen

GSM Reparatie Plaza Breda

Welkom bij GSM Reparatie Plaza. Een walhalla voor telefoon reparatie van alle smartphones, maar een specialist als het gaat om de Apple iPhone. Hier zijn al uw angsten en zorgen met betrekking tot uw smartphone welkom en doen wij er alles aan om deze in een mum van tijd van u weg te nemen. Wij garanderen dat de reparatie snel en soepel zal verlopen.

Sinds 2016 kunt u aan de Ginnekenstraat 77 te Breda de warme welkom hal betreden, plaatst nemen en een kop koffie nuttigen, terwijl uw smartphone wordt verholpen van elk kwaaltje. Met ons beleid van transparantie kunt u ter plekke meekijken met onze gecertificeerde monteurs  hoe uw smartphone wordt gerepareerd. Mochten we niet in staat zijn om op de desbetreffende dag uw probleem op te lossen. Geen probleem. We hebben een aan-huis service en een haal en breng service. Geheel gratis! Zo hoeft u de deur niet uit.

Al meer dan duizenden tevreden klanten zijn u voor geweest en hebben mogen ervaren hoe hun smartphones in een mum van tijd gerepareerd werden. Onze vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat u altijd duidelijk en helder wordt ingelicht over onze procedures en nemen wij u graag mee in het proces. Zo laten wij bijvoorbeeld de keuze tussen huismerk en originele onderdelen volledig aan u en bieden wij altijd garantie aan onze klanten. En dan heb ik het nog niet eens gehad over het feit dat wij een Post NL punt hebben en dat u bij ons voor de deur kunt parkeren. Onze winkel vind u in de mooie wijk Ginneken, waarbij u dicht bij het centrum zit, maar niet te maken zult hebben met enorme drukke winkelstraten.

Dus twijfel niet en kom langs bij GSM Reparatie Plaza in Breda! Dan maken wij uw smartphone zo goed als nieuw!

iPhone 6s

De grote problemen die Apple had met de iPhone 6 en de iPhone 6 plus als het gaat om een stevig toestel, heeft Apple grotendeels opgelost met de iPhone 6s. Desalniettemin heeft ook dit toestel de nodige problemen die zelfs Apple heeft moeten ondervinden en toegeven. Het blijkt dat de accu/batterij van de iPhone 6s modellen snel leeg raken, waardoor de iPhone 6s spontaan uitvalt. Daarnaast is de iPhone 6s net als de voorgaande toestel gevoelig voor waterschade en blijkt dat de WiFi-connector van de iPhone 6s vaak slecht tot geen verbinding maakt het de nabije WiFi-netwerk. Dit heeft natuurlijk grote consequenties voor je data verbruik van je eventuele mobiel abonnement. Niet getreurd, want al deze problemen zijn makkelijk te verhelpen door GSM Reparatie Plaza aan de Ginnekenstraat te Breda. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de reparatie wordt de iPhone 6s in een mum van tijd gerepareerd. Een beeldscherm reparatie kan al in 20 minuten gedaan worden.

Chat openen
Contact via WhatsApp