iPhone 12 Pro Max reparatie prijzen

Kunnen jullie mijn defect aan de 12 Pro Max repareren?
Wanneer jij eigenaar bent van de iPhone 12 Pro Max, ben je in bezit van de grootste iPhone ooit tot september 2021. De iPhone 12 Pro Max maakt het verschil in prestatie en luxe aanvullingen. Het is een luxe telefoon met een groot geheugen. Ook is de camera voorzien van een zoomfunctie en andere functies om de mooiste foto’s mee te kunnen maken. De behuizing van de iPhone 12 Pro Max is van roestvrijstaal. Omdat dit de grootste en duurste versie is maakt dit de iPhone 12 Pro Max onvervangbaar. Maar soms zit een ongelukje in een klein hoekje. Doordat de telefoon zo groot is, is de kans dat je jouw iPhone 12 Pro Max laat vallen ook groter. We zien vaak dat het scherm kapot gaat of de camera. In sommige gevallen gaat zelfs de behuizing kapot. GSM Reparatie Plaza Breda gaat geen probleem uit de weg en heeft elke dag  een passende oplossing voor het probleem. 

 

Wat kan ik verwachten?
Onze service is van hoge kwaliteit. Alle monteurs zijn gecertificeerd bij Apple om Apple telefoons te herstellen. Dankzij de jarenlange ervaring weten de monteurs precies wat ze doen. We zijn elke dag bereikbaar en staan voor je klaar om jouw telefoon te repareren. Je kunt er van uit gaan dat je snel geholpen wordt en binnen een mum van tijd weer een goed werkende iPhone 12 Pro Max hebt. 

 

Heb je nog aanvullende vragen of wil je een afspraak willen maken? Of weet je niet goed wat er vervangen moet worden? Wij zijn 7 dagen in de week telefonisch of via chat beschikbaar om vragen te beantwoorden. Ook kun je gemakkelijk en snel een whatsapp berichtje sturen. 

 

Hoe werkt een afspraak?
De afspraak kun je online maken met de afsprakentool. Op de afgesproken datum kom je bij ons langs in Breda. Wij vragen een aantal check-vragen om er voor te zorgen dat het gaat om de juiste reparatie. Daarna bespreken we de schade die je hebt aangegeven tijdens het maken van de afspraak. We geven dan ook gelijk een indicatie hoe lang we bezig zullen zijn. Dan kun jij even genieten van koffie of thee als onze monteur aan de slag gaat.

Als de reparatie is uitgevoerd zal onze monteur met je doornemen wat hij heeft gedaan. Vervolgens zal hij je de ruimte geven om het toestel zorgvuldig te testen om er zeker van te zijn dat de problemen zijn verholpen. Loop niet langer met een kapotte iPhone 12 Pro Max en maak vandaag nog een afspraak.

GSM Reparatie Plaza Breda

Welkom bij GSM Reparatie Plaza. Een walhalla voor telefoon reparatie van alle smartphones, maar een specialist als het gaat om de Apple iPhone. Hier zijn al uw angsten en zorgen met betrekking tot uw smartphone welkom en doen wij er alles aan om deze in een mum van tijd van u weg te nemen. Wij garanderen dat de reparatie snel en soepel zal verlopen.

Sinds 2016 kunt u aan de Ginnekenstraat 77 te Breda de warme welkom hal betreden, plaatst nemen en een kop koffie nuttigen, terwijl uw smartphone wordt verholpen van elk kwaaltje. Met ons beleid van transparantie kunt u ter plekke meekijken met onze gecertificeerde monteurs  hoe uw smartphone wordt gerepareerd. Mochten we niet in staat zijn om op de desbetreffende dag uw probleem op te lossen. Geen probleem. We hebben een aan-huis service en een haal en breng service. Geheel gratis! Zo hoeft u de deur niet uit.

Al meer dan duizenden tevreden klanten zijn u voor geweest en hebben mogen ervaren hoe hun smartphones in een mum van tijd gerepareerd werden. Onze vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat u altijd duidelijk en helder wordt ingelicht over onze procedures en nemen wij u graag mee in het proces. Zo laten wij bijvoorbeeld de keuze tussen huismerk en originele onderdelen volledig aan u en bieden wij altijd garantie aan onze klanten. En dan heb ik het nog niet eens gehad over het feit dat wij een Post NL punt hebben en dat u bij ons voor de deur kunt parkeren. Onze winkel vind u in de mooie wijk Ginneken, waarbij u dicht bij het centrum zit, maar niet te maken zult hebben met enorme drukke winkelstraten.

Dus twijfel niet en kom langs bij GSM Reparatie Plaza in Breda! Dan maken wij uw smartphone zo goed als nieuw!

iPhone 12 Pro Max repareren breda

Met de fantastische Super Retina Oled scherm is het een lust voor het oog om de mooiste video’s en foto’s te maken met de iPhone 12 Pro Max. Apple heeft een tal aan verbeteringen uitgevoerd ten opzichte van voorgaande modellen om de iPhone 12 Pro Max tot een succes te maken. Ondanks al deze successen heeft de iPhone jammer genoeg zijn mankementen en problemen. Zo zijn problemen met het opladen, de accuduur, de bluetooth verbinding en wifiverbinding een van de meeste voorkomende problemen van iPhone12 mini. Ook is de iPhone behuizing geen onbekende voor breekbaarheid en komen veel gebruikers langs met dergelijke klachten. Al deze problemen zijn niet onbekend voor Reparatie Plaza in Breda. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de reparatie wordt de iPhone 12 Pro Max in een mum van tijd gerepareerd. Een beeldscherm reparatie kan al in 20 minuten gedaan worden.

Chat openen
Contact via WhatsApp