iPhone 8 Reparatie

iPhone 8 reparatie prijzen

Verschil iPhone 8 met andere telefoons?
De iPhone 8 is in 2017 uitgekomen als de opvolger van de iPhone 7. De nieuwe specs zijn best bijzonder ten opzichte van de iPhone 7: een glazen achterkant, draadloos opladen, een A11 chip en een wederom verbeterde camera. Een prima werkende telefoon wanneer je niet per se met de laatste mode meeloopt. De glazen achterkant zorgt ervoor dat je jouw telefoon draadloos kunt opladen. De speciale laders hiervoor zijn verbonden aan het stopcontact en daar leg je simpelweg de iPhone 8 op om het op te laden.

Dit model is ook verkrijgbaar als refurbished telefoon. Deze telefoons zijn vaak goed nagekeken door professionals en beschadigde onderdelen vervangen, waaronder de glazen achterkant.

Wat zijn kwetsbaarheid van de iPhone 8?
Of je nou een nieuwe of refurbished iPhone 8 hebt, de glazen achterkant blijft kwetsbaar voor krassen en beschadigingen. Een kleine val en je scherm ligt aan de voorkant of achterkant (of allebei!) in meerdere stukken! Dit wil je natuurlijk snel gerepareerd hebben en dit kan bij GSM Reparatie Plaza in Breda.

Ben je in de buurt? Maak dan online afspraak om zo snel mogelijk jouw scherm te repareren om erger te voorkomen.

Waarom GSM Reparatie Plaza?
Er zijn meerdere redenen waarom je bij ons je scherm wil repareren.

Wij werken met Apple-gecertificeerde medewerkers. Dankzij deze certificeren kunnen zij jou de kwaliteit bieden in hun erkende service.

Er zijn verschillende schermreparatie-opties waar je uit kunt kiezen, ook wanneer je minder budget hebt. We werken met ons huismerk scherm die van prima kwaliteit is, maar waar je misschien kleurverschil kunt ervaren. Ook hebben we de mogelijkheid om refurbished schermen te gebruiken. Deze schermen zijn ook nieuw en hebben dezelfde hardware als een origineel scherm. En we hebben daarnaast een samenwerking met Apple waarbij zij officiële Apple-schermen aan ons leveren wanneer je daarvoor kiest.

Voor ons maakt het niet uit of jouw telefoon splinternieuw gekocht is door jou of dat je een refurbished iPhone 8 hebt. We vinden het belangrijk dat jij naar huis gaat met een telefoon die er weer als nieuw uitziet en waar je weer plezier van kunt ervaren.

Hoe maak je een afspraak?
Onze gecertificeerde monteurs kunnen jouw iPhone 8 in een mum van tijd repareren. Een beeldscherm reparatie kan al 20 minuten gereed zijn. Maak online in enkele minuten jouw afspraak en wij zorgen dat we alle onderdelen gereed hebben voor de reparatie. Dit kan online via de tool, op whatsapp, of telefonisch. 

Weet je niet zeker wat je nodig hebt? Bel ons of kom even langs voor vakkundig advies.

GSM Reparatie Plaza Breda

Welkom bij GSM Reparatie Plaza. Een walhalla voor telefoon reparatie van alle smartphones, maar een specialist als het gaat om de Apple iPhone. Hier zijn al uw angsten en zorgen met betrekking tot uw smartphone welkom en doen wij er alles aan om deze in een mum van tijd van u weg te nemen. Wij garanderen dat de reparatie snel en soepel zal verlopen.

Sinds 2016 kunt u aan de Ginnekenstraat 77 te Breda de warme welkom hal betreden, plaatst nemen en een kop koffie nuttigen, terwijl uw smartphone wordt verholpen van elk kwaaltje. Met ons beleid van transparantie kunt u ter plekke meekijken met onze gecertificeerde monteurs  hoe uw smartphone wordt gerepareerd. Mochten we niet in staat zijn om op de desbetreffende dag uw probleem op te lossen. Geen probleem. We hebben een aan-huis service en een haal en breng service. Geheel gratis! Zo hoeft u de deur niet uit.

Al meer dan duizenden tevreden klanten zijn u voor geweest en hebben mogen ervaren hoe hun smartphones in een mum van tijd gerepareerd werden. Onze vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat u altijd duidelijk en helder wordt ingelicht over onze procedures en nemen wij u graag mee in het proces. Zo laten wij bijvoorbeeld de keuze tussen huismerk en originele onderdelen volledig aan u en bieden wij altijd garantie aan onze klanten. En dan heb ik het nog niet eens gehad over het feit dat wij een Post NL punt hebben en dat u bij ons voor de deur kunt parkeren. Onze winkel vind u in de mooie wijk Ginneken, waarbij u dicht bij het centrum zit, maar niet te maken zult hebben met enorme drukke winkelstraten.

Dus twijfel niet en kom langs bij GSM Reparatie Plaza in Breda! Dan maken wij uw smartphone zo goed als nieuw!

iPhone 8

Een van de grootste veranderingen aan de iPhone 8 is dat zowel de voorkant als de achterkant van glas is. Dit maakt de iPhone 8 uniek in zijn soort en maakt het toestel iets exclusiever dan toestellen met een aluminium behuizing. Een nadeel daarvan is dat de iPhone 8 hierdoor kwetsbaarder oogt voor krassen en breuken aan het beeldscherm  en de glazen behuizing. Uiteraard is het bij beeldscherm schade en/of schade aan de behuizing mogelijk om bij GSM Reparatie Plaza terecht te komen voor reparatie. De gecertificeerde monteurs    kunnen afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de reparatie de iPhone 8 in een mum van tijd repareren. Een beeldscherm reparatie kan al in 20 minuten gedaan worden. Ook bij het vastlopen of het onverwacht resetten van uw iPhone 8 kunt u terecht aan de Ginnekenstraat in Breda voor reparatie en vakkundig advies.

Chat openen
Contact via WhatsApp