iPhone 7 reparatie prijzen

iPhone 7 Reparatie Breda
De betaalbare iPhone 7 is misschien niet meer de nieuwste iPhone, maar je kunt er wel nog op een goedkope manier mee vooruit. Het heeft een prima prijs wanneer je niet per se het nieuwste model nodig hebt. De iPhone 7 heeft een aantal verbeteringen ten opzichte van de iPhone 6S. Dit model is waterdicht, heeft een verbeterde accu en is stofbestendig dankzij de nieuwe home knop.

 

De iPhone is verkrijgbaar in verschillende kleuren en je kunt kiezen uit verschillende geheugencapaciteiten. De iPhone bestaat alweer een aantal jaar, dus mogelijk beschik je over een refurbished iPhone. Dat is bij ons geen probleem.

 

Helaas kan het gebeuren dat je je telefoon laat vallen en het scherm breekt. In onze winkel hebben we experts die jouw scherm binnen no-time weer als nieuw kunnen krijgen. Je zit goed bij ons voor elke schermreparatie, of dit nou voor je iPhone 7 is of voor een ander apparaat.

 

Waarom kies je voor ons?
Ons personeel is Apple-gecertificeerd. Wanneer klanten een reparatie nodig hebben, mag het personeel van GSM Reparatie Plaza een erkende service aanbieden. We maken gebruik van originele onderdelen, want jij verwacht natuurlijk kwaliteit en wij leveren graag kwaliteit.

Voor elk budget hebben we een optie en na de reparatie kun je weer lekker naar huis met jouw iPhone 7.

 

Hoe lang duurt een reparatie?
Je kunt vanaf 20 minuten al buiten staan met een gerepareerde iPhone 7. Wanneer de schade groot en ingewikkelder is, kan het wat langer duren. Om zeker te weten dat er niet nog iets anders stuk is, vragen we je wat er gebeurd is op het moment dat je de afspraak maakt. Bij ons op locatie in Breda hebben we alle onderdelen klaar liggen wanneer je er bent. Op deze manier nemen we niet onnodig veel tijd van jou in beslag.

 

Wat gebeurt er met alle gegevens op mijn iPhone 7?

Als het nodig is wordt een back-up gemaakt samen met jou in jouw eigen cloud, zodat je zeker weet dat jouw privacy beschermd blijft. Dit doen wij omdat we de AVG-wetgeving heel belangrijk vinden en jou als klant waarderen. Op deze manier hoef jij niet bang te zijn dat je gegevens op straat liggen, maar blijven ze wel goed bewaard voor eigen gebruik.

 

Hoe zit het met Garantie?

Er zijn drie mogelijkheden qua scherm die wij jou aanbieden. We hebben een huismerk waar je garantie op krijgt, maar waarbij mogelijk een kleurverschil te zien is. Je kunt kiezen voor een refurbished scherm. Of je kiest voor een origineel scherm van Apple. Het scherm wordt dan ook door Apple geleverd en je behoud je Apple-garantie. Afhankelijk van jouw keuze, duurt de garantie 1 tot 12 maanden.

 

Scherpe prijzen

Wij maken bij GSM Reparatie Plaza gebruik van zeer scherpe prijzen. Dit zul je al gauw merken als je prijzen gaat vergelijken voor de reparatiekosten. Hopelijk ben je zuinig op je telefoon, maar anders kun je natuurlijk gewoon bij ons terecht.

Maak een afspraak met ons voor het repareren van jouw scherm en loop niet langer met een kapotte iPhone 7 rond. Bel ons op 076 532 04 21 of maak online je afspraak.

 

GSM Reparatie Plaza Breda

Welkom bij GSM Reparatie Plaza. Een walhalla voor telefoon reparatie van alle smartphones, maar een specialist als het gaat om de Apple iPhone. Hier zijn al uw angsten en zorgen met betrekking tot uw smartphone welkom en doen wij er alles aan om deze in een mum van tijd van u weg te nemen. Wij garanderen dat de reparatie snel en soepel zal verlopen.

Sinds 2016 kunt u aan de Ginnekenstraat 77 te Breda de warme welkom hal betreden, plaatst nemen en een kop koffie nuttigen, terwijl uw smartphone wordt verholpen van elk kwaaltje. Met ons beleid van transparantie kunt u ter plekke meekijken met onze gecertificeerde monteurs  hoe uw smartphone wordt gerepareerd. Mochten we niet in staat zijn om op de desbetreffende dag uw probleem op te lossen. Geen probleem. We hebben een aan-huis service en een haal en breng service. Geheel gratis! Zo hoeft u de deur niet uit.

Al meer dan duizenden tevreden klanten zijn u voor geweest en hebben mogen ervaren hoe hun smartphones in een mum van tijd gerepareerd werden. Onze vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat u altijd duidelijk en helder wordt ingelicht over onze procedures en nemen wij u graag mee in het proces. Zo laten wij bijvoorbeeld de keuze tussen huismerk en originele onderdelen volledig aan u en bieden wij altijd garantie aan onze klanten. En dan heb ik het nog niet eens gehad over het feit dat wij een Post NL punt hebben en dat u bij ons voor de deur kunt parkeren. Onze winkel vind u in de mooie wijk Ginneken, waarbij u dicht bij het centrum zit, maar niet te maken zult hebben met enorme drukke winkelstraten.

Dus twijfel niet en kom langs bij GSM Reparatie Plaza in Breda! Dan maken wij uw smartphone zo goed als nieuw!

iPhone 7

Met de komst van de iPhone 7 heeft Apple een aantal nieuwe aanpassingen gedaan ten opzichte van de iPhone 6 reeks en alle andere voormalige iPhone reeksen. De eerste verandering is dat de iPhone 7 waterproof is, waardoor de iPhone 7 tot maximaal een half uur onder water op 1 meter diepte beschermd is. De tweede grote verandering is dat de iPhone 7 geen hoofdtelefoonuitgang heeft. Deze vernieuwingen maken de iPhone 7 niet tot een toestel zonder problemen. Ten eerste is de achterkant van de iPhone 7 extreem gevoelig voor krassen. Anders dan andere iPhone toestellen. Ten tweede laat de connectie van de audiochip los of wordt deze verbroken. De audiochip zit op het moederbord, vlakbij je sim kaart. Door het loslaten van deze audiochip in de iPhone 7 werkt de microfoon niet goed. Ook zorgt het ervoor dat de iPhone 7 gaat happeren bij het startscherm. Al deze problemen met de iPhone 7 zijn niet onbekend voor GSM Reparatie Plaza in Breda en kunnen snel opgelost worden. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de reparatie wordt de iPhone 7 in een mum van tijd gerepareerd. Een beeldscherm reparatie kan al in 20 minuten gedaan worden.

Chat openen
Contact via WhatsApp