iPhone 12 reparatie prijzen

Wat zijn de voordelen van mijn iPhone 12?
De iPhone 12 is het instapmodel van de 2020 iPhones en zit in de reeks van nog 4 andere versies. Het valt gelijk op dat de meeste extra’s van de 11 Pro standaard in de iPhone 12 zitten, zoals het bijzonder mooie oled-scherm. De iPhone 12 is de eerste iPhone met 5G. Dat is fijn, want hierdoor geniet je van sneller (en vooral) stabieler internet. De functie van de camera wordt ook steeds belangrijker, die ook met deze versie weer de nodige upgrades heeft.
Dit toestel is een stuk sneller dankzij een nieuwe processor die erin zit, waardoor je veel langer van je iPhone 12 geniet dan je gewend bent, zonder continu te hoeven laden.

 

En de Nadelen?
Apple heeft voor een schitterend ontwerp gekozen, maar dit komt toch met een bepaalde kwetsbaarheid. Het toestel is niet gemaakt voor een harde val. Vaak zie je dat deze generatie snel een kras heeft of een barst. Daarnaast zien we al vrij vroeg klachten over de batterij. Gelukkig kunnen wij bij GSM Reparatie Plaza Breda altijd een oplossing bieden.

 

Hoe werkt het?
Het maken van een afspraak kan via de website en is met een paar korte stappen afgerond. We zijn 7 dagen in de week open dus je kan altijd bij ons terecht. Tijdens de aanmelding van je reparatie maken wij een inschatting wat de moeilijkheidsgraad van de reparatie wordt. Dit doen we om alles klaar te hebben liggen als je op locatie bent bij ons in Breda. Zo kun jij lekker geniet van koffie of thee, en kunnen wij gelijk aan de slag. De meeste reparaties bij ons duren daarom maar 20 minuten.

 

Onze monteurs zijn Apple gecertificeerd en dat betekent dat je altijd een expert hebt die jouw telefoon problemen verhelpt en je maximaal ontzorgt.

 

En daarna?
Als je bij ons op locatie bent in Breda, bespreken we de schade die jij hebt aangegeven tijdens het maken van de afspraak en geeft onze monteur direct aan hoe lang het ongeveer gaat duren. Voor een scherm vervanging kun je uitgaan van ongeveer 20 minuten.

Als de monteur klaar is met de reparatie loopt hij samen met je door wat er precies is hersteld. Hierna krijg je de ruimte om je toestel uitgebreid te testen zodat wij weten dat alles goed is verholpen. Daarna krijg je van onze monteur een toelichting over de garantie en ben je weer op pad met een goed werkende iPhone 12.

 

Wat de schade ook is: wacht niet langer en plan een afspraak bij GSM Reparatie Plaza Breda.

GSM Reparatie Plaza Breda

Welkom bij GSM Reparatie Plaza. Een walhalla voor telefoon reparatie van alle smartphones, maar een specialist als het gaat om de Apple iPhone. Hier zijn al uw angsten en zorgen met betrekking tot uw smartphone welkom en doen wij er alles aan om deze in een mum van tijd van u weg te nemen. Wij garanderen dat de reparatie snel en soepel zal verlopen.

Sinds 2016 kunt u aan de Ginnekenstraat 77 te Breda de warme welkom hal betreden, plaatst nemen en een kop koffie nuttigen, terwijl uw smartphone wordt verholpen van elk kwaaltje. Met ons beleid van transparantie kunt u ter plekke meekijken met onze gecertificeerde monteurs  hoe uw smartphone wordt gerepareerd. Mochten we niet in staat zijn om op de desbetreffende dag uw probleem op te lossen. Geen probleem. We hebben een aan-huis service en een haal en breng service. Geheel gratis! Zo hoeft u de deur niet uit.

Al meer dan duizenden tevreden klanten zijn u voor geweest en hebben mogen ervaren hoe hun smartphones in een mum van tijd gerepareerd werden. Onze vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat u altijd duidelijk en helder wordt ingelicht over onze procedures en nemen wij u graag mee in het proces. Zo laten wij bijvoorbeeld de keuze tussen huismerk en originele onderdelen volledig aan u en bieden wij altijd garantie aan onze klanten. En dan heb ik het nog niet eens gehad over het feit dat wij een Post NL punt hebben en dat u bij ons voor de deur kunt parkeren. Onze winkel vind u in de mooie wijk Ginneken, waarbij u dicht bij het centrum zit, maar niet te maken zult hebben met enorme drukke winkelstraten.

Dus twijfel niet en kom langs bij GSM Reparatie Plaza in Breda! Dan maken wij uw smartphone zo goed als nieuw!

iPhone 12 repareren breda

Met de fantastische Super Retina Oled scherm is het een lust voor het oog om de mooiste video’s en foto’s te maken met de iPhone 12. Apple heeft een tal aan verbeteringen uitgevoerd ten opzichte van voorgaande modellen om de iPhone 12 tot een succes te maken. Ondanks al deze successen heeft de iPhone jammer genoeg zijn mankementen en problemen. Zo zijn problemen met het opladen, de accuduur, de bluetooth verbinding en wifiverbinding een van de meeste voorkomende problemen van iPhone12 mini. Ook is de iPhone behuizing geen onbekende voor breekbaarheid en komen veel gebruikers langs met dergelijke klachten. Al deze problemen zijn niet onbekend voor Reparatie Plaza in Breda. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de reparatie wordt de iPhone 12 in een mum van tijd gerepareerd. Een beeldscherm reparatie kan al in 20 minuten gedaan worden.

Chat openen
Contact via WhatsApp