Samsung s22 reparatie Breda

Samsung S22 reparatie Breda

Ben je op zoek naar een reparatie voor je Samsung S22 in Breda of omgeving dan ben je nu aan het juiste adres. Binnen 30 minuten zorgen onze monteurs er voor dat je Samsung S22 weer in orde is. Omdat we gebruik maken van originele onderdelen krijg je altijd 1 jaar garantie op het repareren van je Samsung S22. Dus wil jij je scherm of achterkant laten maken van je S22, kom dan snel langs.

Samsung S22 reparatie prijzen

Galaxy S22

*Prijzen zijn inclusief reparatie zonder verborgen kosten
299 Scherm reparatie
  •  
30 minuten

Samsung S22 scherm vervangen

Is je scherm stuk van je Samsung S22 en ben je op zoek naar een reparatie winkel in Breda die dit voor je kan maken? Dan ben je nu aan het juiste adres. De monteurs van Gsm Plaza kunnen je scherm binnen 30 minuten vervangen en dit hoeft niet veel te kosten. Onder het genot van een bakje koffie kun je blijven wachten terwijl wij je Samsung repareren. We maken gebruik van originele onderdelen voor je S22 scherm reparatie en daarom krijg je hier 1 jaar garantie op.

Samsung S22 repareren Breda

Je Samsung S22 laten repareren doe je niet zomaar bij een elke telefoonwinkel. Je wilt immers niet dat iets mis gaat zoals kortsluiting, je gegevens die ineens verloren zijn of andere vervelende problemen. Laat je Samsung repareren bij een erkende telefoonwinkel in Breda met gecertificeerde monteurs en waar gebruik wordt gemaakt van originele onderdelen. Zo weet je zeker dat je Samsung in goede handen is.

 

Samsung S22 achterkant vervangen

Heb je een barst in de achterkant van je Samsung S22 en wil je dit laten maken? Kom dan langs bij GSM Plaza Breda. De specialist op het gebied van Samsung telefoon reparaties. Onze monteurs vervangen de achterkant van je Samsung S22 binnen 20 minuten. Daarnaast is het zo dat je s22 achterkant laten maken niet veel hoeft te kosten. Hierboven tref je een prijsoverzicht voor de S22.

Samsung S22 kopen

Ben je op zoek naar een Samsung smartphone zoals de nieuwste S22? Dan kan je terecht bij GSM Plaza. We hebben goedkope tweedehands Samsung telefoons maar ook nieuwe Samsung telefoons. Kom langs in een van onze winkels in Breda of neem contact met ons op voor meer info en prijzen.

Contact via WhatsApp